Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
macikos
addikt
Igen, ez volt a tükröződés-csökkentő és kontraszt növelő bevonat

Vagy beletörődsz és megbarátkozol azzal a kis hibával vagy keresel egy másik monitort, mert ez már soha nem lesz a régi, pláne hogyha valahogy sikerülne is leszedni a teljes réteget, persze ha fólia, de van olyan is, hogy rávan talán gőzölve ez a réteg, de akkor meg teljesen használhatatlan lesz a monitor, mert fakó, fényes, kontrasztszegény lesz az egész képernyő. -
Speed®
titán
A felpolírozás után ez a védőréteg természetesen már nem lesz a gyári,de ez már most is elmondható róla,szal sztem ezen kár rágódni

A polírozás eltünteti a karcokat (persze nem mindegy hogy milyen mélyek azok..) Jellemzően telefonok kijelzőjének a védőüvegét is szokták így ''javítani'',vagy akár karcos,olvashatatlan CD/DVD lemezeket is helyre lehet így pofásítani. BPn asszem a MagiComp csinál ilyet,de ne kövezz meg,ha nem
-
magi20
senior tag
Sziasztok pls help valaki..
van egy 959nf-em és letörölgettem egy ronggyal,de valsezg a rongy nem volt 100%-osan tiszta.
és alul egy 2cm-eres szélességben és egy 2cmeres magasságban keletkezett sok-sok karc ,mintha egy folt lenne..ami fehér felületen eléggé világít.engem nagyon zavar.
ez milyen réteg?van rá valami megoldás?
a fogkrémet próbáltam egy 5percig sikálni de semmit sem hatott.
valakinek valami ötlet?ezt az üveg lapot.ha az??ki lehet cserélni valahol?
Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Yettel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest