- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
Aktív témák
-
Bass
addikt
48X24X48-as LG-m simán viszi a 90-99 perces cd-ket a hozzáadott néróval adni kell neki 100-101 prcet hogy a 99-es cd-t is túl lehessen írni (vcd-svcd-t szoktam csinálni az asztaliba hogy egy 100perces film 1 cd legyen) ha nem viszi a és minden jól be van lőve(neroba) akkor az iró a gáz ez ennyire egyszerü.
-
Superman
nagyúr
Lehet még kísérletezni a CDRWIN 5.XX - val is. Én azzal írok 800 ésa 900 megás cédéket, még egyet sem rontottam el vele.
-
evola
senior tag
Sziasztok.
Tudom ajánlani nektek a Padus Discjuggler profi íróprogramot.
Ezzel rengeteg 800mb-os lemezt kiírtam a 8x LG írómmal.(4x sebességgel).
Most Plextor 48x24x48-as író égeti a lmezeket Windows XP Professional alatt a lemezeket.
Néróval,Creatorral nem is próbáltam soha.
A Padus biztos nyerő. :DD
A neten van egy oldal, ahol részletesen taglalják, melyik író meddig írja a 800mb-os lemezt.
Sajnos a link nincs meg.
Ha véletlenül megtalálom, akkor közzéteszem.Vagy ha valaki tudja..
Azt viszont nem tudom az oprendszer behatároz-e valamit.Én Windows Millenium alatt írtam még ezeket.
XP alatt 1 darabot se.
Tehát nem akarok senkit félrevezetni!!
Az biztos érdemes a legalacsonyabb sebességet választani íráshoz!!!
És érdemes utánnajárni,az írónk támogatja-e a 700mb-nál hosszabb lemezek írását.
Pl a Plextor íróm a legutólsó frissítésében a 90perces lemezek írásáról volt szó.
A frimware frissítés előtt be sem olvasta a 90 perces lemezt.
Utánna semmi gond.
Gondolom írni is tudná, még ha nem is végig.
Jó eséllyel indulnak az LG és a Mitsumi tulajdonosok.
Ugyanis ezek az írók nagyon jól kihasználják a 800mb cd kapacitását.
Mig más márkák átlagban 86 perc körül megállnak.
Egyszóval érdemes megnézni az írónk frimwarjét,ezután ellátogatni a gyártó webhelyére és megnézni van-e frissebb, és ha van mit javítottak.
Ha szükségesnek látjuk, akkor frissítsük.
Figyelem, ez az azonban garancivesztéssel jár.
Sok sikert mindekinek a lemezek írásához! -
divot
veterán
-
GrotESC
aktív tag
Az a helyzet, hogy beállítom a túlírást, két helyen is lehet ugye.
A NEROban meg csak 1 helye találtam. Ez a 2 hely lehetösége ugyanarra a beállításra, vagy mind a 2ökell a túlíráshoz.
1ébként 1 ASUS 52*-esről van szó. Ha vki esetleg próbált már ilyennel túlírni, az leírhatná a tapasztalatait. Néhány napja vettem, és csak 7végente látom. -
Egon
nagyúr
Oprendszer? Állítólag az LG írók némelyike + a Windows XP páros érdekes dolgokat tud alkotni...
Amúgy simán mennie kellene, ha engedélyezed a túlírást az Expert features-nél (és beállítasz egy jó nagy értéket - én 99 percre szoktam rakni), és DAO módot írásnál... Ez a két dolog kell és slussz... -
behappy
aktív tag
simán lehet irni 90 és 99min CDket. Régebbi néróval is ment, az ujakkal is megy, irtam már toshiba(dvd)iroval, msi-vel, és lite-on-nal is. csak tulirást engedélyezni kelll. Audio és adatnak is simán mennie kell... Próbálgassátok.
Nekem más gondom van: Tud az autorádiom CD-TEXT-et, probáltam is irni ugy audiot neroval, elvileg fel is tette a CDre a szöveget, de nem jelzi ki a rádiom...viszont már volt benne más által irt textes CD és az ment, nekem meg a 20-ik sem akar! 5let? van esetleg több TEXT formátum? vagy mi lehet?
köszi!
Bye, happy -
Arius
aktív tag
Bocsi hogy ''idepofátlankodom'', de nekem is hasonló problémám van.
LG 52* CD újraíró.
90 vagy 99 perces lemez
Nero express (ezzel tuti nemlehet)
Nero egyik újabb verziója (pár napja töltöttem le a tucowsról).
Az a helyzet, hogy beállítom a túlírást, két helyen is lehet ugye.
Beállítom DAO módot is.
kb 750 megát akarnék ráírni max...tehát bőven ráférne, erre kidobja a lemezt, hogy ezen a médián nincs elég hely....
semmi olyasmit nem csinál, mint amikor 700megás cd-re akarok felírni mondjuk 703 megát, hogy kijön ablak, saját felelősségedre folytasd csak, mert lehet sz*r lesz.
Tud valaki erre megoldást? -
joey7
őstag
Aha, értem.
Egyébként létezik olyan,hogy a cd író drive nem támogatja a túlírást? -
joey7
őstag
Hello!
Az a gondom,hogy nem tudok 800 MB-s cd-t készíteni. Nero és Roxi cd progim is van. Plussz Toshiba Combo drive.
Hogyan kell csinálnom, mit kell beállítanom?
Segítsen vki! köszi!
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest