- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
Komplikato #14 üzenetére
Én ennek a putris verzióját szoktam csinálni időnként: reflow. Persze csak miután megbizonyosodtam róla, hogy tényleg ez a baja. Eddig összesen kb 10szer csináltam, szóval nem most jöttem le a falvédőről én se. Ez nálam már az utolsó kenet, ha ez se segített, akkor egyből kuka.
-
Reggie0
félisten
válasz
Komplikato #14 üzenetére
Igazabol mindent is lehet igy javitani, ha rogton alkatresz cseret kersz, mert olcso gepben a cserealkatresz se lesz draga. A draga eszkozoknel lehet erdemes megprobalni javitani a golyokat. Egy BGA alkatreszt helybol egy uj BGA alkatreszre cserelni nagyjabol ugyanannyira sok munka, mint telefonban cserelni barmilyen tonkrement alkatreszt, pl. emmc-t. Marpedig azt sem csak a fel millas telefonoknal szokas. Meg mindig tulmisztifikaljak az emberek a reworkot, mintha 2005-ot irnank.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Kezdőknek legjobb választás: új 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest