- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
zelin
csendes tag
a gepen nincs semmi ien progi, mar windows telepites utan felraktam szepen 3.6 catalyst es jo, es nem volt bios frissites
-
zelin
csendes tag
jaj :)))
-
zelin
csendes tag
total nem ertem a dolgot 1ebkent, testelni meg sehol nemtom... van itt 1 celeron 500as gep, de abba tejesen nem tudnam testolgetni, de tuti nem hw hiba, 3 windows telepites kozott ill 2 kozott romlott le, eleg furcsa :)
-
zelin
csendes tag
nem, semmi hutes gondom nincs, tejesen mas a problema... prohardver.hu
-
zelin
csendes tag
dx 8.1, dx 9, lenyegtelen, kulonbseg nincs kozte mar probaltam, es a kartya ugyanaz ;>
-
zelin
csendes tag
ize, bots a tragar szoveger, fent volt sp4, de felraktam a masik win2k-n is, de az sp4 elott is ment jol
-
zelin
csendes tag
ja, meg 1-2 adat, Radeon 8500 64 mb, NEM LE, Built by ATi, a kartya eleteben nem volt meg huzva, mert parazok, szoal e miatt nem lehetett, difult clock rate, 249.75/240.75, remelem segit majd vki
-
zelin
csendes tag
hy, egeszen furcsa problemam van... low fps van, de volt mar ugyanezekklel a bealitasokal high fps is, elozmenyek: volt 1 win2km, faszul ment, de beszart 1 progitol, es ledurtam, 1ebkent 3.6os catalystal 8700 pont, szoal felraktam xp-t a gepre, 3.6 os catalyst, 3.7es catalist, stb es 7400 pont, barmifele driverel sux, aszontam h winxp szar, lebasztam gecibe, es mikor viszaraktam win2k, persze ugyanarol a cdrol, ugyanaza 3.6os driver, de lehetett akar omega driver is, low fps, 7400 3dmark 2001 pont, stb, ez kb 2.5 ora alatt, nem nyultam hardweresen a gephez, bioshoz se, semmi, erthetetlen szamomra, es meg vmi ha ez segitene akarkinek is, a csben mikor screenshotot keszitek lefagy a cs, regen a szar driverel muvelte ezt, de egy omega 2.4.74 utan v 3.6os catalyst utan megoldodott, nem ertem a problemat, kerlek segitsetek
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest