- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Aktív témák
-
Blackmate
őstag
******* Egy MOD nem tudna ethelyezni ezt a topikot a HDD-khez? ********
Bocsi mindenkitöl, hogy ott is csinaltam egyet :B
Köszönöm mindenkitöl a hozzaszolast! -
Blackmate
őstag
Ami processzort illeti: AMD-K6 266 MHz
-
Flashy
veterán
a 2000 is képes lehet. de azér fogalmaztam kicsit homályosan, mert van több limit a vinyóknál és nem vagyok benne biztos hogy bármekkora méretig képes elkezelni. 386osban használtam 5G-s vinyót Linux alatt, pedig a bios azt se tudta mi az az LBA. de lehet hogy már 10G-s vagy 40G-s nem ment volna benne (8Gnál és 32Gnál is van választóvonal).
-
becso13
aktív tag
Nem a fájlrendszer a gond? De én sem értek hozzá, így én is várok...
-
DukeFX
tag
Ha XP-t teszel rá, akkor igen, egyébként kár a gőzért. Max ATA-vezérlő kártya, ahogy j.Bravo írta.
-
Dilikutya
félisten
hát... nagyon erős a gyanúm hogy nem. majd jönnek nálam okosabb emberek akik pontosan elmagyarázzák majd, most nem emlékszem rá miként is van ez de tuti hogy nem fog menni. nem a partició méretekkel van baj, az még 40Gb is lehet, hanem a bios alapból problémásan fogja kezelni
u.i.: tényleg a hdd-s topikba kellett volna :D:D -
Blackmate
őstag
Meg annyit, hogy BIOS-t frissitettem, a legujabb van fenn: 1998/12/23. Erre többek között azt irtak, hogy ''Support 32GB capacity below HDD''. Halott ügy? :F:O
-
Blackmate
őstag
Adott az alabbi alaplap: Gigabyte GA-586T2 (3 ISA, 4 PCI, 4 SIMM, 2 DIMM), Intel Triton 82430TX chipsettel, 96 MB RAM-mal. Egy 80 GB Winchestert akarok beletenni (amit meg nem vettem meg - ezert kerdem). Latni fogja-e a gep a teljes winyot? 20-30-30 GB akarom felparticionalni egy masik gepbe, es ugy berakni. WIN98SE menne rajta.
Ha inkabb a HDD-s topikba kellett volna bocsi :F
Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest