- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lord Zero #43 üzenetére
Aha, kösz.
Ha már a témánál tartunk, én nagyon utálom amikor kijelenti valaki, hogy szélessávú netre, meg DVD íróra csak warezolóknak van szüksége, másra nem is lehet kihasználni. Nekem mindkettő van, és soha nem használtam semelyiket sem warezra, még is ki tudom őket használni. -
válasz
Lord Zero #40 üzenetére
Akkor viszont megoszthatnád velünk ezeket a tapasztalatokat.
Most pl az egyik kollégám kért meg, hogy egy esküvői felvételt, mit DVD-re írtak, konvertáljam át valami emészthetőbb formátumra (DVD olvasó nélküli gépre). Én xvid-re gondoltam, hogyan érdemes? DVD Shrink, vagy van jobb/egyszerűbb/stb.? A minőség most nem számít olyan nagyon.
[Szerkesztve] -
válasz
Lord Zero #38 üzenetére
Én nem poénkodtam most warezolgatásokkal, egyébként életemben egyszer használtam a DVD Shrinket, és akkor egy TV-ből, DVD-re felvett hírt (valami hírműsorból), konvertáltam át AVI-ba. Amúgy meg szerintem is hasznos a dolog, és én is gondolkozom azon, hogy néhány DVD-mből csinálok másolatot otthoni felhasználásra (van vagy 50 eredeti DVD-m), mert azon a gépemen akarom megnézni a filmet, amin nincs DVD olvasó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest