- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Geri Bátyó #22 üzenetére
Na most ugye fel lett dobva ez a 40 körüli TOPS érték. Ezt egy 6600XT tudja megugrani, de ahogy nézem, kevesebb Watt-ból az ARC 310 is megugorja [link]
Csak a GPU-t másra is kellene közben használni és ugye a Microsoft is ezt preferálná, hogy legyen külön NPU, valamint kell sok RAM is egy nagyobb modellnek ezért jobb, ha a CPU tartalmaz egy ilyen részegységet, mert legalább a RAM bővíthető. Legalább is így laikusan nézve a dolgokat. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
Synthwave #12 üzenetére
Lehet, hogy belőled utálatot vált ki egy új gyorsító áramkör, de hiányozni fog, ha már nem csak a csetbotokhoz használják majd. Újonnan már csak olyan CPU-t vennék, amiben van erősebb NN gyorsító. De addig nekem is jó az AM4, most vettem hozzá USB bővítőkártyát, mert valahogy elém csak hibás belső USB csatlakozós példányok jutottak és ahogy olvastam, nem vagyok egyedül
Igen, friss az fw, friss a Géza, energiatakarékos funkciók kilőve, PCIe fixálva és úgy se -
E.Kaufmann
veterán
1. Ott a GPU, a Vega már egy kihalt állatfaj csak épp jobbat nem akartak tenni a Zen3 mellé
ami nagyobb baj, hogy AV1 se megy neki, ami pl csökkenthetné a fogyasztás lejátszásnál, az enkódolásról már ne is beszéljünk. Driver frissítések is csak ímmel-ámmal, inkább az RDNA-t nyomatják.
2. AI (NN) gyorsítás hiánya. Ok-Ok, a franc akar Cortánával csevegni, de máshoz is jól tud jönni, pl képek keresése/rendezése. -
E.Kaufmann
veterán
Újonnan már nem vennék AM4-es gépet. Az ötlet viszont érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest