- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabeton
csendes tag
Sziasztok!
Előre szólok, hogy számítástechnikában kissé amatőr vagyok. Vettem egy „audiotrak prodigigy 7.1 hifi” hifi hangkártyát. egy Rotel 1057 erősítőhöz kapcsoltam optikai kábellel. Az operációs rendszerem XP SP2. Szeretném ha az 5.1-es hangzás működne vele ( leginkább játékoknál érdekel). A problémám az, hogy ha a átkapcsolom 5.1-es hangzásra, a tesztnél csak a két frontot tudja működtetni, pedig a központi kontroll panelen látszik a hogy a csatornán adná a többi jelet is, viszont a kimeneti csatornán már ez nem jelenik meg. Természetesen az erősítő 5.1-re van állítva, az optikai kábelt is leteszteltem, és mind a kártya cd-n található xp-driverrel, és a weblapról letölthető driverrel is próbálkoztam. Próbálkoztam állítani a kimenet 5.1 hangfal szettre is… Kérem ha tud valaki akkor segítsen, mert ha a kártya hibája akkor 3 napon van visszavinni.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- XPEnology
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest