- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
szablr
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #22 üzenetére
Mármint úgy érted hogy teljes újrarakás az xp-vel? vagy csak drivört?
-
bbking
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #19 üzenetére
Én még arra gondoltam, hogy vettem most az új vinyót és mielőtt a gépbe tettem, a durván poros gépemet mégdurvábban kipucoltam... Lehet a por miatt nem szólt??
Tiszta X akták...
Mind1, tegnap ennek örömére legurítottam pár sört...Lassan kezdek kijózanodni...
-
bbking
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #14 üzenetére
Hali! Bocs, hogy nem írtam, kipróbálom ma vagy holnap amiket mondtál, azaz írtál, mert újrahúzom a gépet és mindent pont így csinálok, mint te, aztán majd lássuk, de ha kipróbálom laptopon is a hangrendszert...
Hallottam olyant, hogy a hangkarin a rear helyett bedugott fülhallgatón, vagy nem jön, vagy nagyon halkan jön a jel tesztekben, valaki próbálja már ki, akinek működik az 5.1 tökéletesen, mert tesztekben itt fülesen nem jön semmi a rearből, miközbe neki kéne szólni... -
bbking
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #6 üzenetére
Ezt nem vágom... Hogy cseréljem ha egybe vannak?
-
bbking
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #2 üzenetére
Igen, nekem is az ac3 filter 1.1 final van fent és tudok az új betáról is, de nem szoktam addig felrakni a dologak amíg beták. Megcsináltam azt amit mondtál, igen hangosítottam, hangosabb is lett minden, de ugyanaz maradt... Minden hang hangosabb lett a beszéd még mindig nagyon halk...
Úgy van itt hogy ilyen világos barna (szinte bőr színű) a center/subwoofer, zöld ugye a front és itten nállam fekete a back (ezek a logitech-en a színek). Megnéztem a bekötést a hangkarin, meg a szoftver is ugyanazt mondja és az alapján jól vannak bekötve, zöld a zöldbe, világosbarna a világosbarnába és a backspeakers az audigy 2 ZSn a fekete, szal a fekete a feketébe... Egymás mellett vannek ezek... Szal a center sub felcserélés sztem itt nem lehetséges...
Ha még eszedbe jut valami szólj lécci...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest