Aktív témák
-
Gaskin
aktív tag
Köszönöm! Felcseréltem a center-t meg a sub-ot, s lássatok csodát, tényleg megjavult... Na erre rá nem jöttem volna. Ami marha érdekes, hogy Blaster ezt pontosan fordítva gondolná, vagyis az ő tesztjében viszont az eredeti nem felcserélt állapot a megfelelő. Na mindegy. A lényeg hogy jó. Egyébként az S/PDIF valóban az optikai lehet. (Asszem a Blaster-en a Center/Sub kimenet működik optikai kimenetként is a beállítások függvényében.)
-
leontm
tag
A S/PDIF talán digitális kimenet?:/
Az első problémánál bizonyos hibaforrások lehetnek: erölködőn nem kell vmit átállítani, vagy rosszul van beállítva?
Másik lejátszóprogit próbáltál? nem lehet hogy éppen az okozza a prob.t? a tesztprogi müxött az okés, de akkor kanyarodj vissza a dvd-hez, ott keress hardveres prob.t esetleg még netántán.... -
leontm
tag
A sercegés következhet abból hogy vhol tulvezéled a jelet, amit aztán az erősítő még jobban felerősít ilyesmi. Nekem voltak ilyen gondjaim, bár egy régi hangkártyával.
-
Gaskin
aktív tag
(Sound Blaster 5.1 + 6 csatornás Onkyo erölködő + WinDVD 3.0 Full version + AMD 1200Mhz + Hitachi DVD Rom)
Ha hangkártya 6 csatornás tesztjét lefuttatom minden rendben van. Ha viszont berakok egy 5.1 csatornás DVD lemezt, és értelemszerűen beállítom a 6 speaker-t a WinDVD-nek, akkor a Center meg sem szólal. Ugyanaz a szitu mintha 4 speakert állítottam volna be. Pro-logic-ban frankó. Szoval mit kéne tennem, hogy 5.1-es Centerem is legyen?
A másik: Ha beállítom az S/PDIF-et akkor látszólag jó minden, de a hátterek sercegnek. (Nem a vezetékezés a szar, és nem az erölködő. Igaz Audió kábellel össze van kötve a DVD rom meg a hangkártya, de a Blaster S/PDIF bemenetére nem kötöttem semmit. ) Egyáltalán hogy hogy megszólal S/PDIF-ben ha nem használom az S/PDIF bemenetet? Meg ha már megszólal, miért sercegnek a hátterek? És egyáltalán egészen pontosan mi is ez a S/PDIF? Ez is diszkrét 5.1? Ha az, akkor miben különbözik a sima 5.1-töl? (Remélem nem abban hogy serceg...) Az esetleges válaszokat előre is kösz.
Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- MacBook Pro M1 /8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4338
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest