Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• laceszgamer

addikt

Egy fura problémára van valakinek ötlete? Adott egy G432, USB-ről használva. Alapvetően szépen szól, viszont van egy zavaró apróság vele. Néha úgymond pattog, vagy akad.
    Egy hete használom lehet elején csak nem figyeltem rá oda, de mintha sűrűsödne a dolog.
    Például ha hangerőt állítok Win-ben akkor ahogy van a kis csengő hang, utána fixen hallani ilyen apró pattanást, kb aki hallgatott még bakelitről zenét ahhoz hasonlít, vagy épp ha egy mappába lépek be, a Win belépő hangja után is hallani hallani gyengéden.
    A másik meg, hogy néha ilyen tized másodpercre megakad a zene, ezt mondjuk jobban Youtube esetében vettem észre, de pl ha VLC-ben keresősávval ugrok akkor is hallani néha, ahogy észrevettem a video formátumától is függ, hogy mennyire van jelen.

Az elődje egy G430 volt, azzal nem tapasztaltam ilyesmit, mondjuk annak a drivere is sokkal kellemesebb volt, mikor először gépre került még fenn volt annak a Logitech Gaming része, bedugva szólt is, de maga a progi nem ismerte fel, hát jó, rálestem, G HUB kell már hozzá,.
    Na aztán a pattogás megszüntetésére már próbáltam USB portokat váltogatni, illetve G HUB-ot letörölni, ezzel csak annyit értem el, hogy totál elnémult, kihúzva majd vissza sem lett egy árva mukk se, G HUB-ot visszatéve lett hang, de jött a pattogás is.

Próbáltam nézelődni, de erre a konkrét típusra nem találtam hasonlót, viszont más Logi daraboknál szintén volt ilyen pattogásos dolog, csak megoldást nem sikerült találni.

Egyedüli tipp amit olvastam hogy régebbi driver... de itt jön a kérdés: Melyik a legrégebbi driver ami támogatja a G432-t és honnan lehet lekapni?

Szerk: Ja meg azt vettem észre, hogy van mikor úgymond a hangerőállítás csúszkára nem reagál, emelek, vagy csökkentek, és totál némaság, pár másodpercig szórakozok vele, jön a csengés.

[ Szerkesztve ]

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

• laceszgamer

addikt

válasz macy #20779 üzenetére

Köszi, sikerült. :)

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

• laceszgamer

addikt

válasz macy #20777 üzenetére

Azt próbáltam, de az nem jó, mert igaz, hogy megszűnik a dolog, de mindenhol máshol is, tehát TS en sem tudok olyankor beszélni.

Ugyanazt a csúszkát mozgatja mint ami a saját szoftverében is van. :(

• laceszgamer

addikt

Valaki tud picit segíteni?
    Vettem egy Logitech G430-at, szépen szól ilyen tekintetben nincs vele gond viszont van egy apróság.
    Ha bekapcsolom a mikrofont akkor mindenképp hallom magam, tehát simán akár Windows asztalt nézve is.
    Ezzel mg nem is volna baj, hisz csak kikapcsolom és kész, de például ha TS-t használok ott is hallom magam vissza, tehát valami Windowsos cucc van, hogy folyamatosan aktív a hangátvitel mikrofonról.

Driver csak a headset saját Logitech drivere van fenn, de szerintem nem is ott lesz a gond.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés