Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    ROCCAT CROSS

    Jöttem beszélőre... Ahogy azt sejteni lehetett, ennyiért bizony kompromisszumos megoldás a kicsike. A mély nagyon jó. Olyan érzés, mint előtte még soha, a kétféle kábel roppant kényelmes, a mikrofonok minősége is megfelelő, a hangerőszabályozó is kényelmes, bár könnyű úgy "rámarkolni" a fülesre, hogy fogás közben elállítódjon.

    4 hónap használat alatt a potméter elkezdett recsegni, a jobb oldali kagylót bekötő kábel pedig -feltehetően az azt ért mechanikai hatások miatt- megtört. Egy hétig vagy kettő még lehetett vele játszani, masszírozni ,ilyesmi, de most már teljesen süket. Nem szól. Rendeltetésszerű használatban volt, semmi extra, egyszerű tervezési hiba. Ahogy a kagyló a tengely mentén mozog, úgy a kábel megfeszül-behajlik. Teszi ezt minden alkalommal, így fokozott mechanikai terhelés éri a kábelt, mintha egy drótot oda-vissza hajtogatnánk.

    Az alábbi képen látszik a kábel és vele együtt a gond is:

    Erősen vacillálok, mert maga a cucc tényleg nagyon jó, de 4 hónap egy ilyen hibának roppant kevés, ha viszont egy masszívabb darabra váltok, azt nem lesz olyan kényelmes az utcán viselni.

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák