- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Luighi
senior tag
Ok, most vitázhatnánk itt még sokáig, hogy ki volt a hibás, a lényeg, hogy nem jött össze!
Belátom, tényleg nem hívtalak fel, bár ne várdd el tőlem lécci, hogy az összes partnerrel folytatott összes beszélgetés minden szavára emlékezzek, ellenben azt nem értem, ha te utazol fél/egy órát a randira, ott vársz rám egy/másfél órát, akkor miért nem hívsz fel, hogy mivammán?
Luighi -
Luighi
senior tag
Drááága Holyday!
Akkor ezt igencsak benéztük...
Én is ott voltam 13:00 - 15:30-ig, és vártalak, hogy felhívj/megcsörgess!
Azért nem hívtalak Én Téged, mert amúgyis 6 emberrel volt leszervezve a találkozó direkt erre az időpontra, arra a helyre, ha mindet felhívom minimum 1x hogy szia jössz-e, mikor aztán 2x hogy ittvagy-e már, lemenyjek eléd, akkor rámegy a gatyám a számlára!
Télleg annyi kellett volna, hogy megcsörgetsz, hogy tudjam, hogy ott vársz rám! -
Luighi
senior tag
-
Luighi
senior tag
Oksa, köszi szépen, ez a ''SL3EH'' a sspec szám, ami megmond mindent!
Bővebben: link
jó lesz.
Ha van még annyi türelmed, hogy megkérjem cscsabit, hogy nézzen Ő is, akkor azt megköszönöm.
Az ár szimpatikus nektek? -
Luighi
senior tag
Hi!
Igen egy régebbi 844LX/EX lapba kellene, a lényeg a 66os fsb.
A tiédre is szükségem lenne, ha össze tudjuk hozni, de először szeretném megvárni egy másik úriember visszajelzését, akinek 2db 500/66/128 cerkája van átalakítóval, mert ez a legnagyobb proc ami belemenne a lapomba. Ha ő nem ír vissza pár napon belül, akkor mehet a bolt!
Ja, és köszi szépen!
Szerk.: Jómagam is szegedi vagyok, tehát a helyi proci (ha úgy alakul) mehet azonnal, a tiéd, HolyDay, pedig szintén megoldható, mert jövőhét szerdán megyek Bp-re!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Dacia topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- DUNE médialejátszók topicja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Evga Supernova 650 GM 80+Gold Sfx/Atx
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest