- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
VGy
csendes tag
eladó még a cumo?
-
HolyDay
tag
valóban nincs értelme vitázni. nem hívtalak, mert fel sem írtam a számod, gondoltam, h majd hívsz ha odaérsz...
-
Luighi
senior tag
Ok, most vitázhatnánk itt még sokáig, hogy ki volt a hibás, a lényeg, hogy nem jött össze!
Belátom, tényleg nem hívtalak fel, bár ne várdd el tőlem lécci, hogy az összes partnerrel folytatott összes beszélgetés minden szavára emlékezzek, ellenben azt nem értem, ha te utazol fél/egy órát a randira, ott vársz rám egy/másfél órát, akkor miért nem hívsz fel, hogy mivammán?
Luighi -
kapcs-ford
őstag
Ha elkelt akkor beírom ide ok?
633mhz cerka ppga + slot1re + nagy fekaborda , 4,5K , csere hdd érdekel -
HolyDay
tag
én még csak el sem raktam a számod, miután olvastam ezt: #25
-
Luighi
senior tag
Drááága Holyday!
Akkor ezt igencsak benéztük...
Én is ott voltam 13:00 - 15:30-ig, és vártalak, hogy felhívj/megcsörgess!
Azért nem hívtalak Én Téged, mert amúgyis 6 emberrel volt leszervezve a találkozó direkt erre az időpontra, arra a helyre, ha mindet felhívom minimum 1x hogy szia jössz-e, mikor aztán 2x hogy ittvagy-e már, lemenyjek eléd, akkor rámegy a gatyám a számlára!
Télleg annyi kellett volna, hogy megcsörgetsz, hogy tudjam, hogy ott vársz rám! -
HolyDay
tag
ott voltam ma du 2-től negyed 4ig, de nem jelentkeztél...
-
HolyDay
tag
elvileg jó. majd kéne ezt pontosítani mert nem 5percre lakom a helytől és nem akarok 1-2 órát várni
-
HolyDay
tag
persze hajlandó vagyok rá, ha megmondod hogyan jutok el oda BKV-val...
-
Luighi
senior tag
-
HolyDay
tag
az árral minden rendben, és türelmem az van bőven
2 éve szekrényben pihen a proci ... -
Luighi
senior tag
Cscsabi!
Lécci nézdmámeg ezt az sspec számot, neked is vmi hasonló 5 karakterből álló kódot kellene találnod a procin.
Azért erölködöm ezzel az azonosítóval annyira, mert a lapom érzékeny mindenre, és biztosra szeretnék menni!
Ha stimmel, akkor akár ma is tudunk találkozni! -
Luighi
senior tag
Oksa, köszi szépen, ez a ''SL3EH'' a sspec szám, ami megmond mindent!
Bővebben: link
jó lesz.
Ha van még annyi türelmed, hogy megkérjem cscsabit, hogy nézzen Ő is, akkor azt megköszönöm.
Az ár szimpatikus nektek? -
HolyDay
tag
ez van a proci aljára írva:
fv524rx466
128 sl3eh
MALAY
L9460793-0340
nem tudom h mit jelent, neked biztos többet mond.
egyéként 100%-ig biztos vagyok benne hogy 66-os fsb-je van, mibel használtam vagy 1 évig. Slot1 átalakítóm viszont sajnos nincs -
Luighi
senior tag
Cscsabi, HolyDay, léci léic irjatok sspec számot a procitokról, hogy biztosan megtudjem néznie, h 66 fsb-sek! Ha minden stimmel, akkor mehet a bót, mert a másik uriember nem jelzett vissza határidőn belül...
Árról:
3k fejenként, ha tudnátok adni hozzán slot1 átalakítót, akkor tökéletes üzlet lenne! -
HolyDay
tag
majd elfelejtettem megkérdezni h mekkora összeget vagy hajlandó kifizetni ezért a gigász prociért?
-
HolyDay
tag
remek! várom a fejleményeket
-
Luighi
senior tag
Hi!
Igen egy régebbi 844LX/EX lapba kellene, a lényeg a 66os fsb.
A tiédre is szükségem lenne, ha össze tudjuk hozni, de először szeretném megvárni egy másik úriember visszajelzését, akinek 2db 500/66/128 cerkája van átalakítóval, mert ez a legnagyobb proc ami belemenne a lapomba. Ha ő nem ír vissza pár napon belül, akkor mehet a bolt!
Ja, és köszi szépen!
Szerk.: Jómagam is szegedi vagyok, tehát a helyi proci (ha úgy alakul) mehet azonnal, a tiéd, HolyDay, pedig szintén megoldható, mert jövőhét szerdán megyek Bp-re!
[Szerkesztve] -
HolyDay
tag
Luighi nekem van egy elvileg ugyan ilyen. ppga 466 celeron (66/128) hűtővel, átalakító nélkül.
duál lapba kell? -
cscsabi
csendes tag
Stabil!
-
cscsabi
csendes tag
Kár lenne kihagyni!
-
cscsabi
csendes tag
Hello!
Eladó 466 MHz PPGA Celeron slot1 átalakítóval, ventillátorral.
Budapesten: aug.11-12. átadással
Szegeden: bármikor...
Várom az ajánlatokat!
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest