- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
borely
tag
Csak szólok még egyszer, mert bántja a szemem, és minden hozzászólásodban ott van ugye, hiszen aláírás..
[L]http://hu.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Gyakori_el%C3%ADr%C3%A1sok_list%C3%A1ja[/L]
[Szerkesztve] -
borely
tag
Na jó, akkor megnyugodtam: Ez nem a valós Vcore. (ebben nem vagyok biztos, de szerintem ez azt mutatja, mennyi a max amit az alaplap képes a procinak adni) Nézd meg a BIOSban, bár ha nem nyúltál hozzá, akkor SZVSZ bizonyosan alapon(1,4-1,55 V körül)
Az én procim 2,4@3GHz szintén egy Zalmannal van hűtve, full terheléssel kb 55 fok. DE ez az érték mindjárt emelkedik kb 6-7 fokot, amint kikapcsolom a házszellőztető ventit ! Ha nincs házszellőzésed, csinálj, ahogy azt már előttem is leírták.
Aktív témák
Hirdetés
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest