Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Aham. Így ID alapján online lekérdezhető...

HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
joshua7
üzenetére
Szerintem célszerű lenne ezt az utóbbi szabályt módosítani (szigorítani egy kicsit), hogy a screenshoton látszódni kelljen még a linknek / ID-nek is. A példa screenshoton látszik az ID, de nincs külön írva, hogy az kell. ID és/vagy link nélkül bármilyen megnyitott eredményhez tehet bárki egy GPU-Z és CPU-Z ablakot...
Vélemény?HGyu
-
joshua7
veterán
Neked van egy 6622 pontos eredményed fönt a régi rendszer szerint. Term. ha kéred, törölhetem azt.

Egyébként mivel nemrég kezdtem a listát, szvsz normális, h változnak a szabályok, ezért is kértem, h véleményezzétek. A fölvetődött dolgok miatt itt egy új rev., lent láthatjátok a kiemelt részben a módosítást.
3. Screenshot készítése, melyen látszik az eredmény, két Cpu-z ablak, egyikben a processzor, másikban a memória (SPD és alaplap fül nem kell) és egy Gpu-z (vagy MSI Afterburner) ablak. A shot-nál szintén látszódnia kell az összes részeredménynek! Pl.: 1 Ehhez Advanced/Professional Edition szükséges vagy olyan Basic Edition, ahol a 3dmark.com-ra linkelt eredménynél látszik az összes részeredmény! Pl.: 2.
-
A.tessz
senior tag
Az kemény ugyanannyi pont

-
Dark KillerX
addikt
Egyenlőre ennyi
! [link] -
-
subaruwrc
félisten
válasz
Milka 78
üzenetére
Nem háborodtam fel én sem, és mégegyszer kihangsúlyoznám azokat a részleteket, hogy az advanced edition nem az én számból hangzott el, valamint az eredményeket sem én szerkesztem, csak segítséget nyújtottam az erre illetékes személynek, mert neki nincs elég szabad ideje rá. Minden eredmény fel fog kerülni, ami átlátható, és összevethető, tehát szerepel rajta a kellő mennyiségű info

-
pszichiater
senior tag
Csak halkan kérdezném...mi van akkor ha valaki már régen eladta a hardvereket? Annak storno, amivel melózott nem keveset. Mindezt azért mert van egy-két madár, aki próbálkozik. Lassan kezdek ideges lenni.... Egyébként én direkt úgy linkeltem, hogy azonnal alátámasztottam a dmark.com-al. Tessék:[link]
-
kokoato
aktív tag
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Milka 78
üzenetére
A korábbi párbeszéd a topikban úgy alakult, hogy Joshua7 elfogadja a részletesen látszó eredményeket, legyen az Advanced vagy Basic.
Ami szvsz. kötelezően kell, hogy tisztán kivehető legyen:
- Végső pontszám (P-vel kell kezdődnie)
- Részeredmények (Graphics, PhysX, Combined Score) pontszámai külön
- Résztesztek (GT1-4, PT, CT) FPS értékei külön
- Run details alatt felsorolt GPU, CPU, Time, amit a program felismer
- CPU-Z fő és memory fül
- GPU-Z
- több VGA esetén a legördülő lista, hogy minden VGA-t korrektül felismer a driver.Lehetőleg a legfrissebb 3DM11, GPU-Z, CPU-Z verziókat használjátok. Opcionális a screenshoton a CPU-Z egyéb fülek (alaplap, SPD), driver (pl. Overdrive), CPU-tweaker, egyéb programok ablakai.
HGyu
-
vuk777
aktív tag
Én még egy alaplap infós CPU-Z ablakot is belevennék az elfogadható screenshot-ba.
Mindezt csak azért ,hogy lehessen tudni milyen alaplappal készültek az eredmények,ugyanis nem elhanyagolható tényező a pontszámok alakulásában!
De ez csak egy ötlet, nem kötelező
-
Milka 78
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Félreértesz...és felháborodásról(részemről)szó nem volt.
Tudom,hogy fent vannak,de ez után csak az Advance-os eredmények mennek fel,vagy tévedek?Az összes szabállyal egyetértek,sőt támogatom,mert igen is látszódjanak a részeredmények,de ezen részeredmények látszódhatnak a Basic verzióval is,méghozzá szépen láthatóan(mint nálam is).A 3d.mark.com-os eredmény is áttekinthető,csak egy kis időt kellett rászánni,mint ahogy én is tettem.Szerintem eme eredményeket a jövőben is el kéne fogadni,természetesen ha látható,áttekinthető.Nem mindenki tudja az Advance-ot beszerezni,sem legálisan,sem pedig warez verzióban és ez itt a gond. -
Hajdi
senior tag
Mint a politika. Először a kőbe vésett szabályok, aztán a változtatás...

Na de ez van. Majd egyszer talán újra megcibálom a vasat. -
cyberkind
félisten
válasz
pszichiater
üzenetére
A lényeg az, hogy látszódnia kell, a részeredményeknek !
Vagy így, vagy ahogy én is felraktam a képet ! -
pszichiater
senior tag
Lehet hogy káprázik a szemem, vagy valaki tényleg lezúzott a listáról. Mi történt itt? Ezt most nem értem

szerk: aham, értem...kell részeredmény, na ez az igazi LOL...... ok, megcsinálom újra, az előzőbe/előzőkbe ugysem volt munkaóra....vazzeee. De utálom, ha valami felesleges, de a szabály, az szabály....
-
monosz
őstag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Persze hogy nem.A GTX460-ast csak Physx-re használom,és mégis azt írta ki a progi.Holott az 5970+5870 CFX-el toltam.Fogalmam sincs,hogy miért a 460-as van feltüntetve.

Az adatlapomon minden adat fenn van.(#2261) jones965: nincs Tweak szag,csak nem a valós Gpu-kat írta ki.
Valahogy megpróbálom letiltani a Gtx-et,és jön a Teszt. -
kokoato
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a hsz-t,majd "elgamézgatunk" akkor csak ugy,ha lesz advancedes ha nem lesz!Aztán ha majd röcög valamelyik game,akkor jövök bocsanatot kérni!
-
subaruwrc
félisten
válasz
kokoato
üzenetére
na, akkor leírom mégegyszer és utoljára, mert úgy tűnik nem sikerül / és / vagy / nem akarod megérteni , hogy nem azzal van a bajom, hogy hihetetlen lenne egyesek eredménye, vagy irigyekedem rá hogy 5 számjegyű és akkor kitöröltetem ha tudom. Arról van szó, hogy bemondásra nem kerülnek fel eredmények, és csak egy végpontszám nem bizonyító erejű, kellenek a résztesztek is. PONT.
cyberkind
igazán köszönöm, hogy tanítasz 3DMark11-et benchelni,de nincs rá szükségem

Milka78
én fent látom az eredményedet a listában, nem tudom neked mi a problémád. Joshua megkímélte a 3DMark.com-ra töltött eredményeket, ahol látszódnak a résztesztek, ahol nem látszanak az megy a levesbe. Ezen mi a felháborító ?
-
kokoato
aktív tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Igen,csak én ezt szóvá is tettem!De ha valaki ismeri a hardverek tekjesítményét,és vannak itt páran,ilyen addiktok+nagyurak,ránéz egy adatlapra,gondolom tudja hogy egy P4 vagy egy agp-vga nem fog sokezres pontszámot hozni,és akkor itt Advanceeditionkodunk wazz?
Hagyjuk már! -
kokoato
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Mintha csak engem igazolnál,meg is jött a kép,csak ezzel az a baj,hogy megy a kukába,engem meg jól kitesznek,mert kiálltam ezért a tesztért!Mindenkinek szive joga mit lép erre!

Nem baj,szerezz egy tiszta progit,aztán hagy száradjon le mindenkinek az U betű az arcáról mikor meglátja az öt számjegyes pontszámot!
Én szurkolok neked!
-
cyberkind
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
kokoato
üzenetére
Nem hiszem hogy kell ettől többet mondjak!
lehet hogy jobb is, még mindig nem értem abból, hogy kellenek a résztesztek a listaképes eredményhez, hogy jutottunk el oda hogy én találjam ki az adatlapra írt hardverekből / ahova egyrészt azt írok amit akarok, kettő nincs ott hogy milyen órajelen futtatom a programot / találjam ki hogy korrekt e az eredmény, vagy sem. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy neki fogok állni kiszámolgatni, hogy most ez reális e vagy sem...
-
kokoato
aktív tag
-
kokoato
aktív tag
No akkor aki akar az méregessen az "Advanced Edition"-nal,mi meg "elgamézunk" a Metro-val,Full HD-ban,minden max beállítással,kivéve DOF,bekapcsolt fizikával, V-sync 60 fps ,de annyi a game kritikus részénél is,mikor a szörnyek jönnek a barlangból,V-sync nélkül meg általában a game többi részén 95-105 fps között mozog!Azért ezt a game-t említem,mert ez kritikus pont a komolyabb NV kártyáknak is,senki ne vádoljon nagyképűséggel,de felment a pumpa az "Advanced Edition" miatt!
Majd jó elszaladok a boltba és veszek hogy felkerülhessek!
Inkább javasolnám az alábbi adatlapok megtekintését,aztán ha valaki tudja mit jelentenek az ott szereplő hardverek,akkor elhiszi a mért eredményeket a fent emlegetett progi használata nélkül is! Ha meg nem hiszi el,a hardverek láttán,akkor annak mérhetjük az anyakecske szarván átnézve is!Röviden ennyi,senki ne vessen rám követ,nem is kell referálni sem a hsz-re,de ez a Advanced Edition kib@szta biztosítékot!

BOCS mindenkitől!

-
subaruwrc
félisten
-
kokoato
aktív tag
"A shot-nál szntén látszódnia kell az összes részeredménynek! Ehhez min. Advanced Edition szükséges!"
Semmi gond kolléga,a game-kben megy rendesen a cucc ugye? Akkor sz@rd le az """advanced editiont""",!Nem tudom kinek csípja a szemét az eredményed,de majd szólok cyberkind-nek is,hogy 5 számjegyű teszteredménynény ide már túl sok,ne tegye fel,meg te sem!
-
APC ADAM
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Értem

Viszont 1 gondom van,nem fut le a physics teszt valamiért
Felraktam az új drivert és a tesztet betölti de utána fekete kép vagy 2 percig,esc-re kilép de nem ad pontot semmire pedig az első 3teszt simán lefut.
Valami ötlet mi lehet???
( Ha mégis menni fog a procinak mennyi feszt lehet max adni amin nem hal meg???) -
Sefi84
senior tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Én a blogodban szereplő memókra gondoltam(G-Skill 1600CL6 1.5V), amit én is használok!
Nálam jobban mennek
Csak ennyit akartam kihozni a dologból, lehet a te példányod éppen nem a legjobb volt.
-
Sefi84
senior tag
válasz
joshua7
üzenetére
Nem kenyerem a kímélet, ha meghal, megy garba

Persze nem cél, hogy kinyírjam, itt még 85 fok volt a legmelegebb mag teszt alatt, még az 5400-at vinné, de ennél a kis karinál nem kell ennél jobban megkínozni, mert nem hozott többet az 5000Mhz-hez képest csak kipróbáltam!subaruwrc: Adj annak a mem kitnek, nálam is olyan van és ezt az eredményt 1.65V mellett vitte 1600 CL6-oshoz képest szép eredmény
-
subaruwrc
félisten
válasz
APC ADAM
üzenetére
ahogy visszaolvasok nem igazán volt minden rendben vele, nem látszottak a résztesztek a képmentésen.
mod :
amúgy most nem kell a többieknek se átmenni pincsibe, ami megfelel az fel fog kerülni, nem kell innentől áldozatot bemutatni meg ilyenek, csak figyeljetek oda hogy mi kell, és csináljatok használható screenshotot. akié jó az könyörgés nélkül felkerül, akié meg nem az könyörgéssel se fog. -
APC ADAM
tag
Az én tuning eredményem miért törlődött innen,minden rendben volt vele sztem???
-
04ahgy
nagyúr
válasz
joshua7
üzenetére
A 3-as és 4-es pont közé tennék még egy pontot, mint a listán maradás feltétele: A screenshot feltöltése lehetőleg maradandóan történjen, tehát egy eredmény publikálása után, a listán kattintható legyen (ideiglenes szerverhibáktól eltekintve). A konkrét megfogalmazást joshua7-re bízom.
Vagy a 3-as pontba kellene beleolvasztani, mint maradandó, hosszú időn át elérhető screenshot készítése?

HGyu
-
monosz
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát igen. Azzal sajnos nem tudok szolgálni.

-
monosz
őstag
Üdv.
Prezentálnék egy eredményt:11434.
Ha lehet,kérném a listára.
-
vuk777
aktív tag
egy alapórajeles frissítésért esedezik...

Driver 275.33
Alap 3774Tuning: elmard egy darabig
meleg van mostanság 
CHIEFTEC 750W
Asus P5Q pro
Q9650
G Skill F2-8000CL5-2GBPQ 2x2 Gb
coolermasterZ600
HDD SATAII RAID 0
ENGTX460 DC TOP/2DI/1GD5/V2
Win7 X64
-
joshua7
veterán
Jaja, jól mondod.
De inkább ide is beteszem.A listára kerülés feltételei:
1. A 3DMark11-et Performance módban kell futtatni.
2. Alap órajeles eredménynél mind a processzornak, mind a videókártyának alapon kell futnia. Phenom 2-es rendszernél csak olyan eredmény megy föl az alap órajeles listára, ahol az NB/HT órajel (modelltől függően) 2000 vagy 1800Mhz és a magok száma is a gyári alapnak felel meg! Ram: 1333Mhz. Turbo mód sem itt, sem intel processzoroknál nem megengedett! intel processzoroknál a max órajelek a következők az alap listához (a 2011. 06. 01. előtt fölkerült eredmények maradnak):intel i3 530, 540, 550, 560: ram 1333Mhz, uncore 2133Mhz
intel i5 650, 655K, 660, 661, 670, 680, 750, 760: ram 1333Mhz, uncore 2133Mhz
intel i7 860, 870, 875K, 880: ram 1333Mhz, uncore 2400Mhz
intel i7 920, 930, 940, 950, 960, W35x0, W3670: ram 1066Mhz, uncore 2133Mhz
intel i7 965 EE, 970, 975 EE, 980X, 990X, W3680, W3690, X56xx : ram 1066Mhz, uncore 2667Mhz
intel Sandy Bridge: ram 1333Mhz, uncore órajel = cpu órajel
3. Screenshot készítése, melyen látszik az eredmény, két Cpu-z ablak, egyikben a processzor, másikban a memória (SPD és alaplap fül nem kell) és egy Gpu-z (vagy MSI Afterburner) ablak. A shot-nál szntén látszódnia kell az összes részeredménynek! Pl.: [link]. Ehhez min. Advanced Edition szükséges!
4. A topikba publikáláskor írjátok le a vga gyártóját, a driver verzióját, a processzor órajelét, amennyiben nem derül ki a képről!
5. A pü-ben érkezett eredményeket nem fogom feltenni! -
subaruwrc
félisten
válasz
Milka 78
üzenetére
vélelten nincs bepipálva az : automatically view results online fül ?
GTX 560 Ti OC - 1060 mhz gpu - Water - 1.15v 5860 points.
Joshua7
mindjárt folytatom a darálást, hogy mi menjen a levesbe.
-
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem akarlak zargatni, de pont az előtted levő hsz-ben figyel ez a pár sor:
Egyébként lassan kigyomlálom a nem megfelelő eredményeket. Ahol semmilyen részlet nincs, azokat törlöm, ahol a 3dmark-com-os kép látható a részletekkel, azokat hagyom, de ezentúl csak is olyan megy a listára, ahol a programon belül láthatóak a részletek

-
joshua7
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Rossz link ment oda, ezt akartam.
04ahgy, #2201: az utolsó 2 opció nyilván nem opció, de az első sem. Semmi értelme úgy futtatni a tesztet, mert nem azt méri, amit kellene.
tom_tol, #2205: mindennél a gyári alapnak kell lennie, amit fölötted linkelt 04ahgy, aszerint
Egyébként lassan kigyomlálom a nem megfelelő eredményeket. Ahol semmilyen részlet nincs, azokat törlöm, ahol a 3dmark-com-os kép látható a részletekkel, azokat hagyom, de ezentúl csak is olyan megy a listára, ahol a programon belül láthatóak a részletek (pl.). i7-nél ami eddig fölment 1333-as rammal, szintén hagyom, de ezentúl csak az 1066-os rammal mennek föl, ahol az uncore 2133.
Eszerint amúgy a Gulftown és a négymagos EE is 1066-os rammal kell, h menjen alapból.
Szabályzat frissítve lesz...Most nézem, pszichiater végig ilyen 3dmark.com-os eredményeket linkelt.

-
tom_tol
addikt
válasz
joshua7
üzenetére
elsőként talán azt kellene tisztázni hogy az "alap" eredmények listája verseny vagy tájékoztatás különböző hw variánsok összehasonlításának a megkönnyítéséhez
ha verseny akkor legyen minden beállítás mindenkinek egyforma függetlenül attól hogy Gulf vagy Bloom és aki jobb tweak mester az nyer
ha meg nem verseny akkor miért ne mehetne pl. minden auton -
helkis
veterán
válasz
joshua7
üzenetére
itt egy kis táblázat, amiben rögzítve vannak a dolgok, sajna a gulfra nem találtam ilyet, de szvsz mehet akkor oda is a 20-as uncore szorzó, tehát 2660mhz-es uncore.. és 1333-as ram..
viszont akkor a bloom-os eredmények nagy részétől lehet búcsúzni...

-
04ahgy
nagyúr
válasz
joshua7
üzenetére
Ezt mondom... 30MHz GPU eltérés és 70 pont eltérés a GPU score-ban. Ha egyik eredmény tiszta, akkor a másik is. Subarunak a CPU adja az előnyt, ez a pontszámokból evidensen látszik. Ha a már fenn lévő eredmény tiszta, akkor emez is. Ha meg subaru-é nem, akkor a másik is leveendő.
Nincs macera az ATI GPU-k kapcsán, szerintem. Én 3 (!!) megoldást is tudok.
- HWBOT-hoz hasonlóan engedni a tesszellációs mókát. Még így is gyengébb lenne az ATi, mint az nV. Mindenki nyomatná ami a csövön kifér.
- 11.1 vagy korábbi driver megkövetelése (ez eléggé nonszensz).
- video megkövetelése a driver default állításáról és az egész teszt lefutásáról, hogy látszódjon a végpontszám, ez a screenshot végpontszámával kell, hogy egyezzen.Szerény véleményem szerint a legeslegigazságtalanabb az lenne, ha az ATi-t nem engednéd a listára, de a döntés a Tied, lévén a lista a Tied...
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Crimson Desert
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tudom,hogy fent vannak,de ez után csak az Advance-os eredmények mennek fel,vagy tévedek?Az összes szabállyal egyetértek,sőt támogatom,mert igen is látszódjanak a részeredmények,de ezen részeredmények látszódhatnak a Basic verzióval is,méghozzá szépen láthatóan(mint nálam is).A 3d.mark.com-os eredmény is áttekinthető,csak egy kis időt kellett rászánni,mint ahogy én is tettem.Szerintem eme eredményeket a jövőben is el kéne fogadni,természetesen ha látható,áttekinthető.Nem mindenki tudja az Advance-ot beszerezni,sem legálisan,sem pedig warez verzióban és ez itt a gond.