Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
5870 6253
-
gombcomp
senior tag
Új verzió (1.03)
Új SystemInfo (4.6)
Csak 1.03 patchet nem találtam,de indításkor letölti az 1.02.
Úgy tűnik,mintha a számítási algoritmust is változtatták volna..
-
H.Ezredes
őstag
Szeretnék fölkerülni a 3DMark11-es toplistára
Egy MSI GTX 480-al Tuningban 860/1720/4050 a driver: 290.36
Proci 4500 Mhz
Ram: 1866A Kép pedig itt érhető el:

-
almos94
aktív tag
ha sirással összejön,akkor én is sirok egy napig is csak legyen egy GTX580 SLI-m XD
komolyra forditva a szót, a 19"-es moncsimhoz ez tökéletes,majd talán jövő ilyenkor valami 22nm-es VGA-t szerzek
-
Speedhs
őstag
Ezt az eredményt kérném felírni : [link]
4.7 ghz 2500 K, ramok alapon. -
apollo12
veterán
heló, meg lett az uj táp, és kicsit jobban meg feszengettem a gépem
frissítést kérnék majd kép
-
Reibek
senior tag
A legkomolyabb félelmem az volt hogy mi van ha beállítok valami olyat amit mondjuk nem bírna..-> van egy integrált vga is ha minden igaz abban is (az enyémben van hiába crossfire van benne) ha elba**ol vmit akkor lehúzod hálózatról aksiról indítasz elindul az integrált vga-val és olyankor mindent visszaállít->kikapcsolod, bedugod hálózatba és pam-pa-ra resetelted

Nálam így áll vissza ha túl húzom bár az enyémben Q9000 van nem túl sokat ment feljebb
-
toyone
őstag
Köszi srácok de nem az enyém. Ezért a gépért nagyon nagyon sok munkaórát kellene eltölteni. Hwboton van fent eredmény ilyen géppel. 4800Mhz+ procival meg 800Mhz+ os mag órajellel. Bios-a hasonló mint egy normál lapé, tudsz BCLK-t emelni meg memória órajelet állítani stb. Nagyon beteg. A legkomolyabb félelmem az volt hogy mi van ha beállítok valami olyat amit mondjuk nem bírna.. hogy csinálok resetet.. meg nem lett volna jó vicc ilyesmit csinálni fél órával a tulaj megérkezése előtt.
De baromi jó ez az Alienware. -
siriq
őstag
Mar nem kell sokat aludni. Januarban biztos hideg lesz es remelhetoleg idom is. Igy, kicsit szinesitem a tablazatot. Egy jo kis amd-s cpuval tamogatva.
-
gombcomp
senior tag
válasz
pszichiater
üzenetére
Köszönöm!

Ha a táblázatot megnézed kiderül,hogy a zöldek jobb drivert írnak
mint az ATI.Látszik,hogy ugyanolyan procival hajtva több GPU pontot kap
az Nvidia.
-
gombcomp
senior tag
Egy kis adalék: innen indult a tesztelés.
-
gombcomp
senior tag
Joshua gyors vagy!!!
Köszönöm!
..csak annyit módosíts,hogy mindkét kártya Sapphire. -
gombcomp
senior tag
Hosszú tesztelés,elemzés után született meg a "végső" eredményem ezzel
a konfiggal.Hiába tapostam ki a prociból amit lehet,nem lett több a vége.
Annyit sikerült leszűrnöm,hogy az ATI driverek nem igazán hozzák ki
a kártyában szunnyadó CF erejét. Akinek van kedve elemezheti a táblázat adatait.
Itt gondoltam,hogy a konfig határainak a vége (nem akarom,hogy még egy procim
megadja magát).Mellesleg a VGA-k a gyári feszen mentek.Tehát a max. : P18771
Joshua mester mehet a listára.

-
almos94
aktív tag

-
04ahgy
nagyúr
Srácok, kukk: HWBOT topik.
HGyu
-
siriq
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hehe. Sajna mar letettem rola. Ha kozben felmerul valami extra source akkor mindenkeppen szolok. Most meg egy sandy-e bele is ferne. Egyelore meg tavlati a helyzet.
Varok meg egy kicsit a hidegekre(nalunk +12 korul van) es akkor nyomok egy kicsi 11-t. Remelem AMD procival benne leszek a 6000 koruli szorasban. Szegeny x2@x4-en biztos fog izzadni. -
04ahgy
nagyúr
válasz
pszichiater
üzenetére
Köszönjük. Egyébként nem csak mondogatják, hanem érezni is a hideget.

HGyu
-
subaruwrc
félisten
válasz
pszichiater
üzenetére
Köszönjük !

ígyvan, jön a hideg tél ami nagyon jót tesz a léggel hűtött quad sli-nek

-
Wukiwo
senior tag
én 2000 ben voltam Quake bajnok
, jó kis év volt az bár akkoriban nem nagyon tudtam szétszedni sem a gépem
Viszont...egérpadot rongy kifeszítéséből nagyon pro-t csináltam bárhol-bármikor
Szegény Koreai Adminok el nem tudták képzelni mi készül az asztalon
Utólag visszagondolva lehet akkor jöttek rá ,hogy az Európainak minden szart el lehet adni -
helkis
veterán
a publikáció nem feltétlenül jelenti, hogy előtte semmi nem történt..
gépem kb 96óta van folyamatosan, az igazi tuningot kb 2000 közepén kezdtem egy asus a7v-vel és egy 700mhz-es duronnal, amit egy hónap után v-moddoltam, hogy lehessen 2v-ot is adni a procinak
ment is 1050mhz-et a cucc.. akkoriban ilyen teljesítmény még közelben sem volt, talán a legnagyobb P3 is 933-körül járt.. szép idők voltak és sokkal jobban is éltem, mint most.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
azóta szinte mindent tuningolok, de publikálni csak az utóbbi időben kezdtem..itt említeném meg, hogy nemrég új csapatot alakítottunk joshua7-el, hwbot-on (3dmarkillers), ami máris a magyar "szolid" tuningos társadalom ezüstérmét birtokolja

akinek van még kedve csatlakozni, nyugodtan keressen minket..
-
Wukiwo
senior tag
válasz
gombcomp
üzenetére
igen,tudom mert időnként beszéltek még vele.Am Ő volt az első hidd el.Overék azért egy kicsivel későbbi generáció.Templomegere 9600-9800XT-s időszakban volt a legaktívabb,Overék még akkor kezdték mert a 6600GT-s időszakban kezdtek el komolyabb eredményeket publikálni,szerintem

-
gombcomp
senior tag
Még mostanság is köztünk van: templomegere
Nem vagyok biztos benne ,hogy ő volt az első aki nitrózott nálunk.
Volt akkoriban köztünk egy team (Jugeen,Achilleus,Overclocker) akik nagyban
játszottak a tuning oltárán,és már közülük is csak Over aktív.
-
subaruwrc
félisten
-
siriq
őstag
válasz
Fail3D!
üzenetére
Meg tamogatason is gondolkoztam regebben(templomegere). Mire oda jutottam volna kiszallt belole. Most mar nem igazan erdekel a tamogatas.
Oszinten miert ne? En csak orulni tudok ha valaki inkabb erre kolti a penzet mint drogokra stb. Meg hajlando is lennek tamogatni aranylag szereny osszeggel egy csapatot. Amint jeleztem fentebb mar par ev kesesben vagyok hozza. (pedig uj hw-t aranylag nagyon gyorsan tudtam volna szerezni, ingyen a teszternek). -
subaruwrc
félisten
válasz
jones965
üzenetére
let's talk about uncore ..
Core I7 990X - 5600mhz 6c/12t - 5000mhz uncore - K|ngp|n F1 Gemini rocket
Gigabyte X58A-OC
A-Data XPG Plus 2000 7-7-7-21
MSI GTX 480 TF2 - 1100 / 1000 - K|ngp|n Tek 9 FATP8763
A tesztrendszert képező hardverek 04ahgy- tulajdonát képezik.
subaru
Fail3D!
ez egyrészt nem képezi a topik témáját, másrészt ha kiváncsi vagy rá én személyesen ismerem a fórumtársat és biztosan mondhatom hogy ő speciel tényleg megdolgozik érte, úgyhogy ezt itt zárjuk is le.
-
04ahgy
nagyúr
Na srácok, máris jön a meglepetéssel subaruwrc...
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- PC /i5-3470/8GB/
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fölraktam volna ide ha menne a képfeltöltés :S Mind1 ez van most.

. Mikor meglattam hogy csak 2000 dollar mondom mi a fene...aztan csak osszejott az a kis plusz
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)