- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Igen, adni kéne, mert GFX-nek (IGP-nek) akkor több fesz kell az 1500-hoz, az utolsó tesztnél már nem bírta, látszik a képen. Adj neki szerintem 1.175V-ot, aztán ha így jó, menj lefelé. Ha meg nem jó, maximum 1.2V-ig még lehet emelni emlékeim szerint. (Fölé nem ajánlott menni.)
1.2V-vel kábé biztosan megkapod az 1500 MHz-et, de tippre 1.175V is elég ehhez. -
Memória mennyi feszt kap? 1.35v szokott menni az XMP beállítások mellé, és 1.4v a maximum, amit érdemes adni nekik. Én maradtam mindig 1.35-ön, de egyszer az alaplapom magától beállított 1.4v-t. Szerintem az már kicsit sok, valaki szerint meg tökre oké, Rajtad áll.
Szóval a 3533 mellé maximum 1.4v szerintem; ha tudja 1.35-tel is, annál jobb.Kíváncsi vagyok, ha ezeket beállítod, hány pontod lesz!
-
Itt érdemes körülnézned leginkább.
BIOS-ból jobb tuningolni szerintem, nem bonyolult. GFX órajelre beírsz kezdetnek 1500-at mondjuk 1.1V fesszel, ennyi jó a SOC fesznek is, procinak meg mondjuk -tippelek- 1.2V egy allcore 3900-hoz. Aztán igazítod, finomítod. Ki kell tapasztalni, Nálad mi a legjobb a céljaidhoz. -
Például a GPU órajelét minimum 1500-ra kéne tenni, de a procin is lenne még mit dolgozni, illetve a RAM időzítéseken is lehetne tán még javítani. Ennél mindenképpen több pontot kéne kapnod, mivel jobbak a memóriáid.
Én azt a 14730 pontot úgy értem el, hogy allcore 3835 MHz volt beállítva a procinak. Ha van jó tápod, megfelelő hűtésed, és ha nem zavar a kicsivel több fogyasztás, egy allcore 4 GHz nem lehet gond! IGP-re meg az 1500 tényleg csak 1 alap tuning, simán mehet feljebb, aki akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest