Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shono
aktív tag
Az entry mód 1024x768. Persze lehet, hogy mégis ez a gond.
Sőt, most találtam, szinte biztos. Tegyél rá egy nagyobb külső monitort, és próbáld meg, hátha. -
Shono
aktív tag
válasz
SirKero
üzenetére
http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.0814.html
Nem csak nVidia kártyákhoz kell. Ez olyan, hogy a megnézi van-e, aztán vagy használja vagy nem.Hogy most hogy viszonyul az nVidia a Physx-hez az elég keszekusza, de régebben volt a Physx-nek szoftveres módja, azaz nem kellet hozzá kártya, ellenben a proci számolja a cuccokat.
-
Shono
aktív tag
Ja, a CF-ről lemaradtam. De:
Csatlakozom BeLucZ-hoz. Minden ami 2 kártya csak nyűg. Vagy X2 vagy egy darab ütős kártya.
Valamint a kérdés jogos: "Most a Vantege miatt veszel gépet? Játszani kell nem Vantagolni?"
A rendelkezésre álló pénzből inkább: erősebb lap, 1 db HD58xx VGA.És szerintem - ha már megkérdeztél minket - sokan ugyanígy fognak vélekedni. Majd kiderül mindjárt.
-
Shono
aktív tag
Először is, ha már 4GB RAM, akkor 64bit-es oprendszer!!! (Egyébként fölösleges a 4GB úgy sem tudja használni a 32bit)
Egyébként ~12000 pötty (szerintem), inkább több, mint kevesebb.Valamint, hamár HD48xx akkor miért nem dobsz rá még 10000HUF-t?
Válogathatnál ilyen VGA-ból:
HD4890 1GB
HD5770 1GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest