Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Netfone
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Sziasztok , rettentően csalódott vagyok (főleg magamban ) egész délelőtt ráment erre a kis eredményre , win 8 alatt próbálkoztam , de sok időt vergődtem azzal , hogy menjen a vantage, egyáltalán , mert nem akart az istenért sem. aztán ujra kellett rakjak pár dolgot elindult . de a fene egye meg ha ht-t kikapcsoltam -10000gp pont egyből . Sokat kínlódtam vele , végül maradt a win11 de ez meg azért bosszant mert okés megy rendesen a cpu , viszont gpu ba nem tudom hozni azt az eredményt amit kellene , erre még rájön az is , hogy nem ártana egy ilyen remek kis kártyát is megmókolni , hogy a tdp limit ne korlátozzon , ez sem megy
meg a kari kialakítása miatt nem tudom levizezni
mert a vrm hűtő rész egybe van a hűtővel . No mind1 remek eredmény lett ez így is , csak ugye ha valaki ezeket a trükköket megoldja akkor még rengeteg pont benne marad.
Asus strix 1070 gaming /gyári. procin víz 5,8ghz
csak azért raktam be 2 képet , hogy prezentáljam 300mhz cpu órajel ami hozhatott volna némi gpu pontot megy a levesbe az os miatt .
vagyis azért mert hülye vagyok hozzá .
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy ruhás topik
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg a kari kialakítása miatt nem tudom levizezni
csak azért raktam be 2 képet , hogy prezentáljam 300mhz cpu órajel ami hozhatott volna némi gpu pontot megy a levesbe az os miatt .