- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android szakmai topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuguGuru
tag
Sziasztok,
nekem ez elég jó eredménynek tünik
bár látom a quadokkal most is szebben lehet mutatkozni, talán egyedül ebben a programban

Viszont én amióta létezik nagy 3DMark fan voltam, de ez évről évre szánalmasabb...
Már nincs benne Demo, amit imádtam, már egyre kevesebb a teszt... történet semmi, és nem azért, de szerintem még ronda is.Már az is felb*szta a fejem anno, hogy a 05, 06 között nem volt semmi ujjitás,(bár ott legalább a zene, és a demo jó volt, csak nem volt új) csak grafikailag,és featureben ami persze ok hiszen ez egy teszt, de nehogy már ennyire ne legyen fantázia ebben a cégben... Nem bírnak egy uj designt-történetet összerittyenteni 1 év alatt, és még ezek akarnak játékot fejleszteni, mi lesz az DX10 Pacman ?

És elhiszem hogy midnen csili vili, meg full Feature, de ennél a szarnál ma kb. bármi szebb... ! Nézzük már az utóbbi idők játékait:
Assassins Creed, Rainbow Six Vegas 2, Crisys, és ami nekem mindegyiknél százszorta jobban tetszik, és hihetetlnül szép a grafikája: CALL OF DUTY 4

kb. 10szer szebb mint ez a szar, mégha nem is használ minden Feature-t, ezenkívül kurva jól is van skálázva, ár egy átlagos gépen is tök jól fut, az én gépemet meg normál felbontásban kb. képtelen megfektetni... Érdemes lenne a FutureMarkosoknak átnézni az Activisionhöz... Tanulhatnának ezt azt.
Arról nem is beszélve, hogy ha ilyen undoritó dolgokat csinálunk majd a Feature-ökkel, akkor köszönöm, marajunk a régi dolgoknál...
Tudjátok mi az ami előre mutat ? megmondom én nektek: Nvidia Human Head
Egy agyon húzott GTS 512-vel már futtatható, na az olyan hogy bárki összetojja magát.
Az a benchmark, és az előremutató Teszt, nem ez. Szomorú vagyok, pedig hónapok óta kiváncsi voltam erre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Crimson Desert
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- MSI GTX 1080 Ti GAMING X 11GB Garanciával!
- Gigabyte RX 6600 EAGLE 8GB Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest