Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
BioNiCMaN #160 üzenetére
egyet kell, hogy értsek, Rovernek b@zikurv@nagyriszpekt jár hogy egyedül csinálta, mert tényleg hatalmas meló, de nefelejtsétek el azt se, hogy most már bővül az egész egy atis listával is + az egész egy kicsit át lesz szabva
ha meg valakinek nem tetszik az, hogy így frissülnek a dolgok, annak annyit tudok javasolni, hogy akkor vegye át az egész melót, és csinálja ő az egészet, vagy pedig várjon türelemmel, hisz úgyis bekerül a listába... max nem 1-2 óra alatt hanem pár nap után... (különben is itt a nyár, nemkell egész nap a gép előtt rohadni, így könnyebben elviselhetnétek azt az időt amig bekerültök...)
és ahogy Bio is mondta, legalább voltak akik felvállalták az egészet... -
Sh4rKy
senior tag
had ne mutassam meg mennyit pötyögök az új adatbázis rendszer érdekében...
végülis elkezdődött a nyáriszünet és bevallom őszintén 2 napot nem foglalkoztam vele, ezért csak vasárnap indulnak a bétatesztek...
de sajnos te ezt az egészet soha nemfogod látni, mivel nemvagy abban a csapatba, amelyiknek ''semmi dolga''... (max azt fogod észlelni, hogy gyorsabban frissülnek a listák...) -
Sh4rKy
senior tag
szerintem abból ha lezárnánk a jelenlegi listát még nagyobb problémák törnének ki, és az, hogy nem frissül a te jelenlegi eredményed, azt a megfelelő revízornak kell jelezni, mert ez teljes mértékben az ő feladata... jelenleg a revízorok (achill3us és muréna kivételével) nem nagyon vannak lefoglalva az új rendszer összeállításában...
-
Sh4rKy
senior tag
no azthiszem én baromira kezdek megint rosszullenni, úgyhogy kicsit ledőlök, a weboldal sztem még a napokban publikus sorsa jut, és akkor kirakok majd jópár szavazást is, hogy lássuk mire van és mire nincs igény...
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
BioNiCMaN #19 üzenetére
oksa, fél órán belül lesz valami használható pofás kis dolog... =)
amúgy nem pörgök, csak unatkozok, játékok amik vannak vagy végigvittem vagy nem tetszik...
programozgatni most nincs kedvem, meg nem is nagyon jut eszembe új projekt... a sulisakat meg már befejeztem egy pár hete, amit mások év végéig csinálnak kábé az osztályba...
ergó, marad ez a joomlázás, kezdem megszeretni... rejlik benne lehetőség =)
gfefe sztem ne CF-et csinálj, akkor már inkább vegyél egy 8800GTS/GTX-et... sokkal jobban jössz ki =) -
Sh4rKy
senior tag
főnökúr, ha esetleg segítség kell szívesen összedobok egy olyan oldalt mint amit mostanában láthattál
(gyengébbek kedvéért [link])
meg ha valami ilyen dologban tudok segíteni, nyugodtan zizzents meg, és örömmel segítek... revízorként nem sokat tudnék segíteni, de pl amit mondtam neked, hogy FTP-s feltöltősdi egy tárhelyre az eredményeknek webes felületen keresztül, az sztem nem lenne rossz és sztem még meg is valósítható...
ha szeretnéd utánajárok, hogy mit hogyan, miért... =)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- HP OMEN 3080Ti
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest