Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nyúltáp

senior tag

válasz atm*RefeeZ #1377 üzenetére

Ilyet ne is kérj tőlem, nem véletlenül hagytam ott :DDD
    nade komolyan.
    gyertekideezalegjobbhelyavilágon: eh, hát jah, szeretik azzal reklámozni magukat, hogy pollackon van pécsett a legnagyobb diákélet..hmm..nos, nem vagyok egy kifejezett antiszociális alkat, és akkor még finom voltam, de nekem vhogy nem tűnt fel ez a pezsgő zsongó diáksereg.
    Tanárok, meg pont mint máshol: 2 típus, és azon belül két alfaj.
    1 Tuggya, hogy hülyeséget tanít, aminek a égvilágon semmi köze a fősulihoz, és úgy is
    áll hozzá (kevés pozitív példa)
    1/a: őskövület, még nem jutott túl sztálinon, és hasonlóan friss tudással is rendelkezik
    1/b: elcseszett rendszergazda arc, aki le sem tud kattani a számgépről, no és persze intel a király.
    2. Eszméletlen nagy hülyeséget tanít, aminek az égegyattta világon semmi köze a Műszaki info-hoz, ráadásul még komolyan is veszi(no, ilyen akadt pár)
    2/a
    2/b dettó mint 1-nél.
    Jah és van persze a 3ik, kihalófélben lévő típus, amivel igen ritkán találkozik az ember
    A tantárgyközeli témákat tanító tanárok, persze itt is van csög plö Sárvári (matek..blah) + Bodlaki, meg értelmes is monnyuk a Maróti (diszkrét matek+mostmár asszem matek I is), aki majdnem a legjobb tanár, akivel eddig életemben találkoztam.

ui.: fogaggyunk levetítették a elbénázott terminátor-os szart.

Új hozzászólás Aktív témák