- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
Hali
3d contestek (persze 2d is) a #64-es hozzászólásomban szereplő linkek mindegyikén szoktak lenni.
DR-hez amúgy most is keresnek modellezőt/textúrázót/level designert.
Még régebben én is jelentkeztem (január környékén). Egy referencia munkát kellett elkészíteni. Max 10 emeletes lakóház 1960-2000 közt szabadon választott stílusban. 1000 face, max 3 textúra, 512x512-nél nem nagyobb méretben.
Volt rá 2 nap. Időm persze nem volt semmi, úgyhogy nem tudtam befejezni (főleg a textúrák elkészítése vett el sok időt). Azért elküldtem nekik, de mást vettek fel.
Amúgy nem annyira egyszerű bekerülni, amikor én pályáztam 1 helyre 32-en jelentkeztek.
Tabletek, amúgy arra valók, hogy megkönnyítsék az alkotó dolgát. Lényegében toll formájú egerek (nyomás, esetleg dőlésszög érzékeléssel)
Van egy eladó wacom-om, ha érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest