Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stevve
    veterán

Igen, azt én is láttam, hogy a Digital Reality keresett embereket novemberben. És ott írták, hogy feltétel: 3dMAx tökéletes ismerete. Ekkor figyeltem fel erre a progira. És munkákat még nem tudnék felmutatni, csak ''analógokat'' :D (ceruza). Bár azzal is keveset, főleg vázlatok, mert engem nagyon érdekel a festészet (főleg olaj), és azzal próbálkoztam, amikor volt helyem/időm. Most a 2 gyerek kicsit lefoglal, de talán visszatérek a ceruza rajzra.

AMúgy láttam, hogy használnak ilyen ''tablet''-eket, amihez spec. ceruza tartozik, és az ember ''digitálisan'' rajzol. Azt hittem, ilyenek már nincsenek, amióta nagyon jó szkennerek vannak. De mégis. Akkor ez miért jobb? Nem értem.

Mi van a haveroddal? Felvették a Digital Reality-nél? És ott főleg modellezni kell tudni, vagy animálni? (Gondolom modellezni).

Hogy mi van vele? Még semmi. Ez most volt pár hete. Fölment és beszélgetett pár profival és rögtön adtak neki néhány ''házifeladatot''. Ha ezeket elküldi, akkor döntenek, de már az is előny, hogy felfigyeltek rá.

Szerintem egyszerűbb egy kész ceruzarajzot kidolgozni a gépen, mint kitalálni. Csak azért mondtam a hátterezést.

szerintem ha vannak jó rajzaid, állj rá és ha csináltál valamit a gépen is, akkor reklámozd magad. Még az is jó, ha ''csak'' ''bedolgozol'' valamelyik cégnek rajzolással.

Új hozzászólás Aktív témák