- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhoebeCat
csendes tag
Azért mertem ennyire gyagyásan számolni mert alig változik valami a képeken, csak pár marterial illuminációja variálódik, lényegében egy rakás led szimulációja.
Most éppen azon vagyok, hogy kikapcsolgatok árnyék és egyéb nem kellő dolgokat azokon amiken nem kellenek... A video matrial kikapcsolása, nem hozott érdemi javulást. Az marad, ha már megvan...
Az oriásplakát méret mit jelent??? :-) Mert az nagy ugyan, de nagyon ipari is. (ez nekem nem viszonyítási pont
bocsi.
Akkor az sem számít, hogy hogyan alakult ki egy forma? Tehát mindíg,csak a jelen állapotot rögzíti a program? Ez remek hír, mert szerintem néha elég nyakatekerten sikeredik valami
Nem gondolkodunk egyformán, gépül meg pláne nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Overwatch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xbox Series X|S
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- EA Sports WRC '23
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bocsi.
Nem gondolkodunk egyformán, gépül meg pláne nem.