- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RefeeZ
tag
hogy tok viewportban korlátlanul zoomolni?.....elég hülyén hangzik a kérdés és valszeg midnenki tudja csecsemőkora óta,rajtam kívül.....tehát nálam kb úgy néz ki a dolog hogy amikor progi úgy gondlja akár egy nyomorult vertexre is annyira rá tok zúmolni hogy betöltse az egész nézetablakot viszont van amikor zoomolok és megint és ismét és egyszercsak egyre lassabban zúmol aztán pedig megáll mint egy zsák szar és csak toporog egyhelyben,szal olyan mintha kinézne magának egy dolgot a levegőben arra rázúmol és kész,és persze az körül is tud csak forogni (remélem annyira még nem könnyeztek a röhögéstől hogy ne tudjátok felfogni kb mit is akarok
)....szal érdekelne hogy ezt miért teszi azt leszámítva hogy láma vagyok persze.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)....szal érdekelne hogy ezt miért teszi azt leszámítva hogy láma vagyok persze.....