- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Fotók, videók mobillal
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android dual SIM okostelefonok
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
RefeeZ
tag
hogy tok viewportban korlátlanul zoomolni?.....elég hülyén hangzik a kérdés és valszeg midnenki tudja csecsemőkora óta,rajtam kívül.....tehát nálam kb úgy néz ki a dolog hogy amikor progi úgy gondlja akár egy nyomorult vertexre is annyira rá tok zúmolni hogy betöltse az egész nézetablakot viszont van amikor zoomolok és megint és ismét és egyszercsak egyre lassabban zúmol aztán pedig megáll mint egy zsák szar és csak toporog egyhelyben,szal olyan mintha kinézne magának egy dolgot a levegőben arra rázúmol és kész,és persze az körül is tud csak forogni (remélem annyira még nem könnyeztek a röhögéstől hogy ne tudjátok felfogni kb mit is akarok
)....szal érdekelne hogy ezt miért teszi azt leszámítva hogy láma vagyok persze.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Proxmox VE
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)....szal érdekelne hogy ezt miért teszi azt leszámítva hogy láma vagyok persze.....