Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nyúltáp
üzenetére
Még csak vagy 2 éve heggesztem
Ebből is ugye a 80% üresjárat
Amúgy szerintem jól fog kinézni már UV és tex nélkül is, noha ennek ellenére elképzelhető, hogy kerül rá, tanultam pár jó módszert az utóbbi időben
De már megint elémállt egy probléma a templommal kapcsolatban, a Civ5 személyében 
Nem játékhoz készül a modell, eredetileg magamnak készítettem (illetve hát portfolio-ba), aztán egy ismerősömnek volt a témában egy kis novellája, gondoltuk abban jól mutatna, de ahhoz pedig idő, szaktudás és ember hiányában vagyunk, szóval az is áll már egy ideje... ilyenkor előkapok egy-egy modellt, azt csinálom egy ideig, de egyedül nem tudom sokáig fenntartani a hangulatomat sajna. A templom is akkor fejlődött legutóbb sokat, amikor haverral együtt minden nap átbeszéltük az aznapi fejlődést, tippeket adott, hogy hogy kéne, meg milyen formát álmodott még oda... no meg persze akkor haladt nagyon sokat, amikor még volt fotó, amiről dolgozhattam... Azóta sajna csak fejből tudok dolgozni, illetve apró dolgokat fotókról, de így lassú vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozilla Firefox
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ebből is ugye a 80% üresjárat
Amúgy szerintem jól fog kinézni már UV és tex nélkül is, noha ennek ellenére elképzelhető, hogy kerül rá, tanultam pár jó módszert az utóbbi időben