- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- S23/ Android probléma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát jó... Én is elégedett vagyok a gépemmel... Már csak egy digitalizáló táblát kellene vennem, meg lecserélni a 14-est egy normálisabb 2. monitorra... Persze ezek nem sűrgősek (bár az első nem ártana mihamarabb
)
Trollbalint: Igen, én is ismerem ezt a snap megoldást, de én csak görbékre használom... Tehát egy görbét felépítek mondjuk 10 cv-ből, és vertex snap segítségével a cv-kre illesztem azt, aminek ívesnek kell lennie... Egyeneseknél nekem gyorsabb az én módszerem.,..
mint mondtam, nekem 
Azért a laptopot elfogadnám... Jól jönne a program talikhoz
vinni a szövegeket, mutatni képeket... stb...
Ha pedig már itt tartunk: Köszönjük, a progi halad, bár most volt egy hét kihagyás, mert a többiek mentek a Hegyaljára
Nekem meg maradnom kellett lakásfelújítás miatt 
Mindenesetre ha minden jól megy, még a héten lesz két meeting, megbeszéltük, hogy korán kellene kezdeni, mert ez alatt a két alakalom alatt le kellene fixálni az emberek oldalát is (szerintem képtelenség, 3 alkalom során + sok email alatt fixáltuk az idegenekét...). Mondjuk a világuk valamelyest közelebb áll hozzánk (
), de a történetnek ott is jónak kellene lennie... Hát majd meglátjuk... Ma hívom fel őket (vasárnap jöttek haza, de mondták, hogy hétfőn még józanodnak...
), és remélem össze tudjuk egyeztetni a hétre a két talit...
Most meg megyek vezetni, remélem túlélem
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- Asus RTX2080 Super Dual EVO 8GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
), de a történetnek ott is jónak kellene lennie... Hát majd meglátjuk... Ma hívom fel őket (vasárnap jöttek haza, de mondták, hogy hétfőn még józanodnak...