- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát jó... Én is elégedett vagyok a gépemmel... Már csak egy digitalizáló táblát kellene vennem, meg lecserélni a 14-est egy normálisabb 2. monitorra... Persze ezek nem sűrgősek (bár az első nem ártana mihamarabb
)
Trollbalint: Igen, én is ismerem ezt a snap megoldást, de én csak görbékre használom... Tehát egy görbét felépítek mondjuk 10 cv-ből, és vertex snap segítségével a cv-kre illesztem azt, aminek ívesnek kell lennie... Egyeneseknél nekem gyorsabb az én módszerem.,..
mint mondtam, nekem 
Azért a laptopot elfogadnám... Jól jönne a program talikhoz
vinni a szövegeket, mutatni képeket... stb...
Ha pedig már itt tartunk: Köszönjük, a progi halad, bár most volt egy hét kihagyás, mert a többiek mentek a Hegyaljára
Nekem meg maradnom kellett lakásfelújítás miatt 
Mindenesetre ha minden jól megy, még a héten lesz két meeting, megbeszéltük, hogy korán kellene kezdeni, mert ez alatt a két alakalom alatt le kellene fixálni az emberek oldalát is (szerintem képtelenség, 3 alkalom során + sok email alatt fixáltuk az idegenekét...). Mondjuk a világuk valamelyest közelebb áll hozzánk (
), de a történetnek ott is jónak kellene lennie... Hát majd meglátjuk... Ma hívom fel őket (vasárnap jöttek haza, de mondták, hogy hétfőn még józanodnak...
), és remélem össze tudjuk egyeztetni a hétre a két talit...
Most meg megyek vezetni, remélem túlélem
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Keresünk dokkolókat
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Xiaomi Watch S4 okosóra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
), de a történetnek ott is jónak kellene lennie... Hát majd meglátjuk... Ma hívom fel őket (vasárnap jöttek haza, de mondták, hogy hétfőn még józanodnak...