- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Magisk
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát jó... Én is elégedett vagyok a gépemmel... Már csak egy digitalizáló táblát kellene vennem, meg lecserélni a 14-est egy normálisabb 2. monitorra... Persze ezek nem sűrgősek (bár az első nem ártana mihamarabb
)
Trollbalint: Igen, én is ismerem ezt a snap megoldást, de én csak görbékre használom... Tehát egy görbét felépítek mondjuk 10 cv-ből, és vertex snap segítségével a cv-kre illesztem azt, aminek ívesnek kell lennie... Egyeneseknél nekem gyorsabb az én módszerem.,..
mint mondtam, nekem 
Azért a laptopot elfogadnám... Jól jönne a program talikhoz
vinni a szövegeket, mutatni képeket... stb...
Ha pedig már itt tartunk: Köszönjük, a progi halad, bár most volt egy hét kihagyás, mert a többiek mentek a Hegyaljára
Nekem meg maradnom kellett lakásfelújítás miatt 
Mindenesetre ha minden jól megy, még a héten lesz két meeting, megbeszéltük, hogy korán kellene kezdeni, mert ez alatt a két alakalom alatt le kellene fixálni az emberek oldalát is (szerintem képtelenség, 3 alkalom során + sok email alatt fixáltuk az idegenekét...). Mondjuk a világuk valamelyest közelebb áll hozzánk (
), de a történetnek ott is jónak kellene lennie... Hát majd meglátjuk... Ma hívom fel őket (vasárnap jöttek haza, de mondták, hogy hétfőn még józanodnak...
), és remélem össze tudjuk egyeztetni a hétre a két talit...
Most meg megyek vezetni, remélem túlélem
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Asztalos klub
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- iPhone 15 Plus 128GB gyári független normál állapot
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2027.02.27. Apple jótállás
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
), de a történetnek ott is jónak kellene lennie... Hát majd meglátjuk... Ma hívom fel őket (vasárnap jöttek haza, de mondták, hogy hétfőn még józanodnak...