- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Galaxy a7 2018 rom kerlnelek
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Hi mindenki, megint itt vagyok!

Először is:
Menthirist: köszönöm ezt a rövid leírást, erre voltam kiváncsi, ezt kerestem mindenfele. Így már kicsit barátságosabb a progi. Thx.
Tévedtek, ha azt hiszitek, hogy megússzátok kérdés nélkül.
Naszóval. Ezt : Bővebben: link még a Wings-el készítettem. Most arra lennék kíváncsi, hogy hogyan oldahatom meg azokat a kiemeléseket az kocka odalán a MAX-ban. A W-ben ugy kellett, hogy kijelöltem a két szemközti oldalt. Cut 10 részre, így kaptam 10 pontot. Összeköttötem őket. Az így kapott vonalakat megint felosztottam 10 részre majd megint összekötöttem őket. Így ugye négyzetrácsos lett a lap. Ami nem kellett azt kivágtam, majd kiemeltem ezeket az oldalakat, amiket ti is láthattok. Kicsit lesarkaztam őket aztan meg is voltak. Végén nyomtam neki egy dissolve-t, hogy eltünjenek a fölösleges vonalak. Na most azt nem tudom, hogy mindezt hogy oldjam meg itten.
P.s. : pár eddigi próbálkozásom : Bővebben: link , Bővebben: link.
Megmosolyogtatóak tudom, de a progi sem túl komoly, meg nekem sem volt túl sok időm, a hangszórónál meg csak próbálgattam a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen autót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest