- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
natélleg, jut eszembe, nem is mondtam, lecseréltem a konfigom, ugye eddig egy 805D@3.5Ghz csücsült a gépem alatt, de múlt héten befektettem egy E4300+gigabyte ds3 kombóba. Alapon köbö 30%-al gyorsabb renderben, mint a szénné húzott 805D. Plussz hozzá társul egy kellemes kis 30-35fokos langymeleg hőmérséklet
...(ami BIOS-ban 10-15 vmiért...így alaplapi csatlakozóról el sem akarja indítani a prochűtő ventijét..mivel 10 fokhoz ugyanmáminek..kénytelen voltam átdugni molex-ra..azért nem semmi
)
Konfigcsere előtt összedobtam egy gyors teszt jelenetet max+vray, és meglepetésre sikerült kigyúrnom egy tök érdekes shadert..amit nem mutatok meg..hehe.
namajd eccer talán, de ahoz hogy teljes szépségében kibontakozzon, egy min 3-4-5mp-es anim kéne. kinek van erre ideje, így is 15 perc egy frame
ref: kösz, ez őszinte volt
Menth: csakhogy ne érezd magad olyan hülyének, én is leírom, akkor, hogy naponta átlag 2,67x rászoktam nézni a topicra
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- iPhone 11 64GB gyári független gyári akku 95%!
- iPhone 11 64GB gyári független gyári 89%-os akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...(ami BIOS-ban 10-15 vmiért...így alaplapi csatlakozóról el sem akarja indítani a prochűtő ventijét..mivel 10 fokhoz ugyanmáminek..kénytelen voltam átdugni molex-ra..azért nem semmi
)