- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na most pofátlan leszek, de előkerestem anno a hardwired-es bemutatkozásomat, és egy az egyben ide másolom, legalább valami lesz... ami ebben nincs, majd még kifejtem, ha érdekel valakit:
''Na akkor bemutatkozom
Oláh András vagyok, Magnificat néven tevékenykedem, kezdetekben fél évig MAX-oztam, majd áttértem Maya-ra, ezzel már olyan 2.5-3 éve foglalkozom, kisebb-nagyobb megszakításokkal (főleg nagyobbakkal). a modellezés részét néztem eddig át inkább, az utóbbi 4-5 hónapban kezdtem mappolással, textúrázással, és low poly modellezéssel foglalkozni... a gamestar 3d modellezés topicjában ügyködök évek óta, paydogs néven, a prohardver3d studio max rovatában menthirist néven, az sg-n pedig magnificat néven...
és mostantól itt is lézengeni fogok
kb 1-1,5 éve tutorokat is gyártogatok maya-hoz, a megboldogult maya3d.hu-nak is voltam kisebb szerkesztője, oda lett anno feltéve a legsikeresebb tutorom, a 2,5 óra hosszú kezdőknek készített, alapokat bemutató videótutorom, azóta elkészült (felvettem, de még nem lett normálisan összerakva) a polymodellezés alapjaival foglalkozó, kb ugyanekkora tutorom is... csak még nem lett feltéve sehova... na mindegy, nem írok többet, mert még senki sem fogja elolvasni
lehet, hogy így sem 
akkor álljon itt egy pár kép is (sajna egy vinyóhalál okán az első év termését elvesztettem... )''
Na ennek már vagy fél éve...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- be quiet! Pure Base 500 Black - újszerű, 3 ventivel, eredeti dobozában
- Crucial 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz kit
- Hibátlan - CRUCIAL Ballistix Elite 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 CL15 memória kit
- Playseat Evolution alcantara + Logitech G923 kormány + pedál
- Keychron Q6 HE QMK - ISO HU - Gateron Double-Rail Hall Effect - Rapid Trigger
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Oláh András vagyok, Magnificat néven tevékenykedem, kezdetekben fél évig MAX-oztam, majd áttértem Maya-ra, ezzel már olyan 2.5-3 éve foglalkozom, kisebb-nagyobb megszakításokkal (főleg nagyobbakkal). a modellezés részét néztem eddig át inkább, az utóbbi 4-5 hónapban kezdtem mappolással, textúrázással, és low poly modellezéssel foglalkozni... a gamestar 3d modellezés topicjában ügyködök évek óta, paydogs néven, a prohardver3d studio max rovatában menthirist néven, az sg-n pedig magnificat néven...
lehet, hogy így sem