- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na tesztelem az új portálmotort... Bár kicsit eltartott, míg megtaláltam, hol is van az új gomb

Válaszok:
Igen, az Alias Maya 7 = a Maya 7-tel, mivel az Alias gyártotta. Most viszont megvette ugye az Autodesk az Aliast is, Szóval a Maya 8 már lehet, hogy Autodesk Maya 8 lesz...
A videókártya kérdés gyakran felmerülő probléma. A hétköznapi fun usernek nem kell, hogy spec karit vegyen rá. Mind az Nvidiának (Quadro), mint az Atinak (FireGL) van karija a célra, amiknek az ára sokszorosa a normál kártyáknak, de céljuk a 3D-s progik Viewport (modellezés közbeni) nézetének felgyorsítása. Szóval gyorsabban nem fog tőle renderelni. Egyszóval nem érdemes mezei felhasználónak beruházni ilyen kártyára. A másik lehetőség a normál kari ''softmoddolása''. Ezt spec driverekkel lehet elérni, spec az én karim is ilyen. Ez azért lehetséges, mivel a FireGL karik normál karikra épülnek. Tehát a FireGL T2 az ugyanarra a magra épül, mint a Radeon 9600XT. Persze a szoftmod nem olyan tempóra sarkalja a karit, mint az eredeti, de nálam olyan 30%-kal dobta a viewport sebességet. Mondjuk másoknál nem tettem ezt... Szóval kari és gép kérdése.
Hosszú szövegem eredményeként elmondható, hogy 99% hogy felesleges spec karit vennie a srácnak. Ha 3D-zni akar, jó bármilyen kari (persze nem árt, ha gyors), de mellé legyen sok ram (a 256 néha egy vicc, nekem 1 giga is kevés, bár kezdőknek elég lehet a 256, míg nem csinál keményebb modelleket.), erős proci, és úgy eleve jól összerakott gép. Onnan pedig már csak mérték kérdése. Én elvagyok az enyémmel
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest