- iPhone topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
válasz
üzenetére
hali emberek.egy ideje én sem írtam csak a háttérből figyeltem a pangást

nah Bali sztem az a gáz nálad,ami annyira nem is nagy gáz talán,hogy újabb verziójú maxod van a srác 5öst használ te gondolom 7est és abban a cut-ba belealakítottak vmi effélét
én is furcsálltam először de legtöbbször nem jelentett gondot hogy utólag be kellett vágnom 2-t a felületbe mert egy csomót szemetel az 5ben a cut míg a 7ben ezáltal ugye nem
és amikor csákó tolja a weld-et akkor én csak kamillázok hogy: hmm ügyi vagy de csináld tovább plz gyorsan mert ezzel én nem kellett hogy tököljek
- szal ilyen szint sztem jó ötlet volt hogy ennyit belebabráltak!
op9:imo jól nézett ki az audi és amit a többiek elmondtak kritikaként azokon felül nem tudnék semmit mondani.GRAT!
lassan nekiállok énis maxozni ....3hét talán 4..
ugyanis most még régi gépem van de most van/lesz pénz beújítani kicsit úgyhogy terveim szerint addig kicsit még henyélek aztán normális vidkarival procival stb-vel nekilátok a poligonok megmunkálásának
kérdezném így végszóként hogy milyen vidkarit ajánlanátok 3d-hez?mármint van olyan kari ami kicsit megdobja a rendert vagy akármit vagy az összes egyre megy és elég a játékokban produkált teljesítményt néznem,mert bár sokat játszom de nem azzal akarok foglalkozni
ily módon vmi olyan vidkari kéne ami szuperál mindenhol
thx előre is... - megint összeírtam egy halom faszságot
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én is furcsálltam először de legtöbbször nem jelentett gondot hogy utólag be kellett vágnom 2-t a felületbe mert egy csomót szemetel az 5ben a cut míg a 7ben ezáltal ugye nem
és amikor csákó tolja a weld-et akkor én csak kamillázok hogy: hmm ügyi vagy de csináld tovább plz gyorsan mert ezzel én nem kellett hogy tököljek