- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matic
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A problémám az lenne, hogy adott egy 3D bd50 film iso formátumban, kiszedem belőle az összes hangot és feliratot (kivéve a magyart) és onnantól kezdve a film már nem 3d
Több programmal is próbálkoztam (DVDFab, BluFab, BD-RB), de egyikkel sem sikerült. iso kiterjesztést csinálok belőle, sőt a könyvtárszerkezetében (ha belenézek az isoba) ott van az ssif könyvtár a fájlokkal (tudtommal ez kell a 3Dhez), de mégsem 3D.
A filmet asztali media playerrel játszom le. Ha az eredeti film isoját (amiről csinálnám a másolatot) indítom el a media playerrel, akkor azonnal szól a tv, hogy 3D tartalmat ismert fel és tegyem fel a szemüveget. Amennyiben az én általam csinált filmet játszanám le vele (amiből csak a feliratokat és a nyelveket szedtem ki), nem ír ki semmit, csak elindítja a filmet 2Dben.
Valami ötlet? Találkozott már valaki ugyanezzel a hibával?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Windows 11
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- További aktív témák...
- MEE MX Pro clean, professzionális zenész fülmonitor
- Samsung 4k-s UHD Tévé eladó (ue65mu7002t)
- Tronsmart halo 300 kiváló állapotban 3hónaposak 2db az ár fix !!!!!!!
- Topping a90d discrete balanced fejhallgató erősítő amp
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Több programmal is próbálkoztam (DVDFab, BluFab, BD-RB), de egyikkel sem sikerült. iso kiterjesztést csinálok belőle, sőt a könyvtárszerkezetében (ha belenézek az isoba) ott van az ssif könyvtár a fájlokkal (tudtommal ez kell a 3Dhez), de mégsem 3D.