- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Másikba is rakhatom, de azt a Type-C portot épp az vezérli. Mondjuk tökmindegy hogy honnan jön, miért nem választanak jobbat ha van olyan is? Már ha van. Amúgy az inteles deszkámon is volt Asmedia, ott miért nem volt szar?
A vinyót viszont tuti nem az Asmedia vezérli, és mind a 6 SATA portról ugyanolyan szar.
"mert egy jó ideje már readonlyra váltottam az ilyenek miatt - is"
Mégis kényszert éreztél rá hogy hozzászóljál, pedig senki nem kért meg rá. A beszólásodat máskor inkább tartsd meg magadnak!
-
Dr. Akula
félisten
Igen. Amint megvettem, egyből mindent megfrissítettem (clean win install után), mert akkor volt a procimegsütés para, és az nagyon nem hiányzott volna.
Ez van az Eszközkezelőben:
Jobboldalt a kamu hibaüzenet (nincs már a kábelen semmi, de fel se tűnik neki), a nyíllal jelölt vezérlőt kell disable/enable hogy jó legyen (a következő leválasztásig). Ez az usb-s móka, a HDD hotswapről nem tudok mit linkelni, ott semmi nem látszik.
-
Dr. Akula
félisten
Arra hogy ha leállítom a vinyót, kiveszem, berakom a helyére a másikat, aztán semmit se lát belőle. Amíg nem rebootolom az egész gépet, mert akkor hirtelen észreveszi hogy jé van ott egy vinyó.
USB-vel ugyanezt játsza, egyik pendrive ki, másik be, nem látja... Csak ott legalább meg lehet találni Eszközkezelőben a hozzátartozó vezérlőt, disable/enable, és máris fogja az adást. De a következőnél megint dis/enable kell, mert azt se látja utána.
Amíg Intelem volt, ilyen alap dolgokkal sose volt bajom. Itt a fórumon is azt mondják hogy ez ilyen, régebbi AMD-kkel is pont ugyanez volt. Volt nekem is korábban jópár (5x86-tól K6-on át Athlon64-ig), de akkor még nem kellett a hotswap, így az akkori tudásáról nem tudok nyilatkozni. Most szar az biztos.
USB-s DAC-om nekem is van, de azt nem kell soha leállítani, az csak megy.
-
Dr. Akula
félisten
Van NAS-ban is komoly fogyasztású.
Qnap TVS-h474 - 46W proci,
Qnap TS-855X - 50W proci,
Qnap ES2486dc-2142IT - 65W proci.
És ez mind Intel. -
Dr. Akula
félisten
Nekem mindegy hány nm-es, csak nőjön már fel végre az Intel mellé, és ne csak fps-ben villogjon, hanem stabilitásban, feature-ökben (működő hotswap, nem eltűnő usb portok ugye...) is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest