- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
Az én (vagyis az általam vizsgált alaplap) sípolási problémái megoldódtak. Kiderült hogy a srác, akié az alaplap, vett egy 512MB-os memóriát és bekapcsolt álapotban tette bele.
Mind az alaplap, mind pedig a memória behalt. Mivel az alaplapon semmilyen külső nyom nincs meg még garis is, azt cserélik. A memória egyik lába megfeketedett. Azt mondta a nagyker megpróbálja becserélni, ha nem akkor azt bebukta a srác.
-
TéKrys
senior tag
Most nekem is lenne sípos problémám. Az általam kipróbált alaplap hosszan sípol de nem áll le 3-nál. Hanem amíg ki nem kapcsolom. Persze a képernyőkiírásig el sem jut. ASUS P4S800 lapról lenne szó.
-
TéKrys
senior tag
Ha jól tom a sípolás többnyire érintkezési problémát jelent. A sztem 3 sípolás a VGA kártyáé. Azt próbáld meg megmozgatni, kicserélni.
Aktív témák
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest