Új hozzászólás Aktív témák
-
hardzsi2
aktív tag
Ha csak ez a problémád, vehetsz csak NUC board-ot (komplett gép és barebone mellett így is kapható) és beteszed pl. egy ilyen Akasa passzív házba (teljes Akasa passzív NUC házkínálat). Ilyen házak itthon is kaphatók iPon, PCX stb. helyeken.
Lehet, hogy a SODIMM RAM-okon kívül nem 'lowpower notebook alkatrészekkel' vértezheted fel, de kis fogyasztású CPU+iVGA-val is választhatod, ill. csak SSD-vel, ha nem a teljesítményre és nagy tárhelyre, hanem a hangtalan működésre fókuszálsz.
Ettől még tartom az állításom, hogy -megfelelően konfigurálva- otthoni, irodai és iskolai környezetben is ideális masina a NUC. Szerintem egyedül az ára miatt nem tud e szegmensekben jobban elterjedni, de a kis méretnek többnyire megkérik a felárát.
-
Chaser
legenda
ez mitől számítógép?
majd ha rammal és háttértárral, meg táppal árulják - ház mondjuk nem szükséges a működéséhez de nem is árt ha van -
addig max számítógép alap -
hardzsi2
aktív tag
Aztán Intel NUC-ról hallottatok-e már?
2013 óta létezik, és felszereltségtől függően tökéletes irodai, iskolai, avagy otthoni (nem gamer) gépként is; én évek óta utóbbi célra használom.
Elfér bármilyen kis asztalon (11x11cm), de ha mégsem, a monitor hátára is applikálható.
-
Krugszvele
senior tag
Most is küzdök, hogy hová tegyem a PC dobozt.
-
ViZion
félisten
válasz
Glaz-dozfhut #4 üzenetére
Alján van, a PCB és a borda között látszik valamennyire. Jó dolog ez, árban horror lesz, az elhulló gépekbe még ma is horror árakon vannak a felújított kártyák/"PC-k".
Az irodai gépes felvetés jogos, kliensnek egy itx is sok már. -
Glaz-dozfhut
őstag
Olyan mintha lefelejtették volna róla a processzort. Vagy az alján van? Vagy annyira kicsi a tokozása? Én nem tudtam megtippelni sem, merre van. Elsőre.
-
Dr. Akula
félisten
Na ez már igen. Ekkorának kéne lennie minden irodai pc-nek. Már csak egy hozzá való kunyhó kéne rá, meg bel egy Lifebook notitáp méretű táp, és kész is a tökéletes irodai gép.
-
Shogo_84
csendes tag
pl: HMI-t építesz, és a kijelző környékére tudsz tenni hangszórót, ami figyelmezteti az operátort, lejátssza az elkészült, cseréljen stb. hangot, stb..
Nem kell mindig toronylámpa buzzert használni.Az uj dolog mostanság, hogy oda vissza hang kommunikációt is láttam operátor és tech supportos/csoportvezetövel egy gyárba.
Vagyis jó ha van, majd alkalmazás és értelmes tervezés eldönti hogy kihasználja-e, s nem kell külön vacakolni vele.
-
fatpingvin
addikt
nem jövök rá hogy erre minek hangkodek, de valószínűleg én vagyok fantáziátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest