- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
Aktív témák
-
törölt tag
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=357[/L]
-
törölt tag
Szia!!!
Én nekem igaz nem prescottom van de a procim megy 3750mhz-n.
Momentán egy COOLINK NPH 1 használok és a rendszer abszolute nem melexik.
Szoba hőmérséklet 22fok a cucc kb 3-4 órai Doom3 után 54-55fok.
Ja és hangos???Kérdezd meg I_AM -et vagy esetleg Gornit,hogy mennyire volt hangos a cucc!!!
5500ft-ért vettem. -
busman
veterán
1 szavazat az Aerocool HT101-re!
-
Bazsy
aktív tag
Zalman 7000Alcu/Cu, Aerocool HT101, Glacialtech turbine...
Melyik a legjobb, várok teszekhez linkeket, meg segitséget meg minden, ezek közül venném vmelyiket, zalmanban megbizok, Aerocool igen tetszik, meg valszeg jo de megkéne lesnem élöben, glacialtech jonak tünik de még nincs kisker ára mon... -
sharker
aktív tag
Vettem egy 3000+ ami elviejkben egy 3,2 P4nek felel meg:D
Szerintem ég és föld a különbség.../szerény véleményem szerint:))/
Én valami hatalmas dolgot vártam hogy 64bites!!!:DD
WOW!!!Mondtam magamba:DDKell ez nekem azt kiderült hogy sok értelme nincsen:DD
Jelenleg...Mert még alig van progi/játék ami kihasználná:(
Szóval ennyi:DDD
[Szerkesztve] -
Router
őstag
NITROGÉNT NEKI ja és jó tuningot!!! :D
-
Totyi
őstag
A zalman jó,de mondok vmit.Egy Thermaltake spark 7 van a procin(prescott 3ghz),és most 46 fokos.A venti nem forog rajta 1500-at,le van szabályozva.Max fordulaton 40 fokos(idle),max 52 fok.3.6-ra húza az értékek:50 fok idle,és 60 fok max.Ennyi.Nem kell folyékony nitrogén a prescotthoz.
-
Gorneck
legenda
válasz
MoP_FX 57 #16 üzenetére
Pont elértünk ahhoz az időponthoz, amikor igen meg kell gondolni mit is vegyen az ember, mert kijelenteni ilyen bátran már nem szabad semmit! Jobb befektetés a 939es A64, de akkor még várni kell mire jönnek a kisebb procik hozzá! Ha marad a p4, akkor meg nw-t kell venni! De ez mindig a felhasználótól függ mire is kell neki a gép!
-
Bazsy
aktív tag
válasz
MoP_FX 57 #13 üzenetére
Még nincs prescottom, csak tervezgetek, 1honap mulva lesz:)
De lehet nemprescottom, mer ezexerint jobban jövök ki egy northwoodal...
Most néztem tomshardwaren egy tesztet 3.2es northwood és prescott tunin 4ghzig és 200mhznként teszt... ugyvettem le kb fejfej, max 200mhz elöny a prescottnak néhol, de néhol meg a northwoodnak.
És mivel nem fütést akarok venni, asszem ebböl northwood lesz...
[Szerkesztve] -
MoP_FX 57
őstag
Lenne egy kerdesem ,mennyire melegszik 3,8ra huzvaa Prescottod?Lecci ossza meg velem a Topicnyito!
-
Bazsy
aktív tag
3.8ig szted elmegy egy 3.2es northwood? ddr466 ugyjönne ki, és akkor aztmondom korrekt, meg ilyen frekin elég neki a zalman hütö (AlCu)?
Ha turbine megjelenik addig kiskerekben akkor meggondolom aztis rá...
Prescott ha jolhallottam nemad annyi pluszt ami miatt aztkéne venni, hamár igy melegszik... -
Bazsy
aktív tag
Igen tudom, énis kinnvoltam, de még egyik kiskerben sincs.
Mindenesetre, ha árban zalmanközeli akkor olyant veszek sztem, csak az a 800g aggaszt picit, de radikálosok szerint nempara. Majd ha lesz kiskerben okosabb leszek, de most a cpu a legnagyobb dilemmám, akkor ezekszerint:
Northwood: nem melegszik annyira de vagy huzhato vagynem
Prescottot meg huzhatnám, de melegszik mint állat
Akkor most mitvegyek?:) -
gerlaip
addikt
-
Bazsy
aktív tag
Esetleg ha 3.2es northwoodot veszek, akkor tuning szempontbol jobban állok, mer melegedni nem melegszik annyira, kérdés hogy meddig birja?
-
gerlaip
addikt
Állítólag erre már vízhűtés kell. Legalábbis I_am szerint levegővel nem nagyon lehet már ezeket eléggé meghűteni.
[Szerkesztve] -
Bazsy
aktív tag
Hi
3.2es prescott procira szeretnék majd hütöt venni, valszeg 3.8ra lesz huzva. Milyen hütöt ajánlatok rá, ami nem tul hangos és jol hüt?
10kig kb árban...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest