- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Szabtom
senior tag
up
-
pbujna
aktív tag
válasz
kecsege666 #32 üzenetére
ok, majd megkereslek! Most már nem vagyok Pesten...
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
up
-
Szabtom
senior tag
UP a régi ismerősnek
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
válasz
kecsege666 #18 üzenetére
jelenleg nem vagyok Pesten, holnap este megyek csak... Esetleg hétfőn vagy kedden már meg tudjuk oldani... Mennyit kérsz érte, mennyit dobjak rá?
-
pbujna
aktív tag
válasz
kecsege666 #16 üzenetére
Mennyit megy alapon?
-
aXXon
őstag
nekem is van egy 3,0prescott, erdekel? tunningot nem nagyon tudok mondani, mert nem probaltam, de sztem nem nagyon lehet, egy jo hutovel max 3,3-3,5 talan, fasza ramokkal
-
pbujna
aktív tag
válasz
Biznisz Elek #7 üzenetére
garancia már nincsen rá...
P4 gyári intel hűtővel (2.4/533-as hűtője volt) alapon 45, terhelve 60 fok. Coolink Tank1Breeze hűtővel alapon 38, terhelve 50 fok szokott lenni így nyáron. A belső hőmérséklet is 36-37 fok szokott lenni, így szerintem jóval kevesebb is lehet, ha az ember nem meleg szobában használja. Persze függ a gép belső szellőzésétől is... -
pbujna
aktív tag
A gondom az, hogy már volt nálam 3.8-ig menő is, nálam az is csak 3.5-öt tudott... Mindenképpen ki kellene nálam is próbálni. Augusztus 8 után leszek a gépemmel Pesten, mert éppen ma mondtam fel a munkahelyen, és megyek a Balatonra nyaralni
Rádobni 2k-t tudnék, ha tényleg megy annyit... -
kotibor
tag
Nekem van egy ami kb 3.9-4G-n menő prescottom...mennyit dobnál rá?
Ic7-ben lettek próbálva!
[Szerkesztve] -
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
A procim 3.5-ig ment alapfeszen IC7-ben, 3.75-ig IS7-E-ben. Máshol nem volt lehetőségem kipróbálni, így max 3.5-öt tudok garantálni. Nem tudom, hogy a lapom vagy a proci miatt nem megy nálam többet...
Amit keresek: 3.0 Prescott... Mivel egy teszt erejéig kölcsönkaptam egy 3.0-ás Prescottot, az általam futtatott programot kb 15%-kal gyorsabban végezte el, mint az én Northwoodom. A munkámhoz fontos a program, ami heti 48 órát fut, így elég sok időt tudnék vele megtakarítani.
A keresett procinál előnyt jelent a tuningolhatóság, mivel ez is nagymértékben befolyásolja a program futásának idejét. Jól tuningolható procira esetleg rá is fizetnék... Az alap a 3.5 GHz... Ennél lassabb proci nem érdekel...
Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged