-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
szaisztok!
van egy sony tv-m. a tipusa kdl-42w705b. azt csinálja, hogy vizszintesen be van csíkozódva a kép. messziről annyira nem látszik, csak az hogy megváltoztak a szintónusok. közelről úgy néz ki mint amikor egy scifi filmben például egy robot szemszögét mutatják. korábban néha ilyen lett a kép, de pár nap után megszűnt a hiba. most viszont már állandósult.
nem volt sosem egy nagy mutatvány ez a tv, de a képét én gyönyörűnek tartottam, ha mondjuk blu-ray-el volt etetve. lehet ezzel a hibával valamit kezdeni? meghalt a kijelzőpanel benne vagy valamelyik meghajtóelektronika cserés?
:)
-
addikt
válasz brownus #15437 üzenetére
őőő.... izé...
én a 715-öst vettem. de én sem tudom miért. azt mondják a srácok itt, hogy nincs nagy különbség a kettő között. pár napja bibelődök vele. hát nem rossz. van wifi is és konzol is hozzá
asszony valamiért jobban szereti a képét, mint a régi samsung le40b550-nek. most ez a samsung bekerült a hálóba. oda hihetetlenül túlzásnak tartom, de ez az én mániám, hogy háló no tv. asszonynak más erről a véleménye sajnos.
jah, szerintem szebb a fehér és a fekete is a sony-n. mondjuk én xboxhoz vettem. a lényeg az input lag volt nekem. a képminőség szerintem annyira nem szempont, mert a játékoknak mű, mesterkélt képük van. nem igazi embereket és jeleneteket nézek rajta.:)
-
addikt
szerintetek a 2 közül melyiket válasszam?
sony KDL-42W705
sony KDL-42W655
kb 30000 az árkülönbözet. a kijelzők mennyiben különböznek, ha egyátalán különböznek?az első már wifis a másik csak kábeles netet fogad, de nem is lényeg.
:)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek