- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Mobil flották
- iPhone topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMIIKE1998
őstag
SZERK. Csináltam pár fotót a TV-ről. Csak én vagyok a hülye, és nem taálom a jack csatlakozót? Sajna Tv-ken sose tudtam, vajon az audio lenne?(Oda nem csak hangfal mehet?)
Még mindig egy vezetékes/nélküli fülest keresnék, bár általában véve a vezetékes jobb az olcsóbb szegmensben, nem?Sziasztok!
Nem tudom, hova írjak ezzel kapcsolatban, ha rossz helyre sikerült, akkor sajnálom. :/Szóval szeretnék egy fülest(lehetőleg vezeték nélkülit) a TV-hez(82cm-es Samsung HD), mert apámnak elég rossz a hallása és megőrülünk miatta, olyan hangosan hallgatja. Sajna a TV-n nincs jack dugó, így nem tudom, milyen csatlakozóval lehetne összekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hova írjak ezzel kapcsolatban, ha rossz helyre sikerült, akkor sajnálom. :/Szóval szeretnék egy fülest(lehetőleg vezeték nélkülit) a TV-hez(82cm-es Samsung HD), mert apámnak elég rossz a hallása és megőrülünk miatta, olyan hangosan hallgatja. Sajna a TV-n nincs jack dugó, így nem tudom, milyen csatlakozóval lehetne összekapcsolni.(Sajnos TV ügyben nem vagyok valami jártas.) Előre is köszönök minden segítő választ és BÚÉK itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile (ARPG)
- TCL LCD és LED TV-k