- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
A Nokia meg már akkor világelső mobiltelefon gyártó volt, amikor a Samsung még csak azon gondolkodott, hogy jó lenne mobiletelefont is csinálni, aztán mi lett belőle?
Szóval annak semmi jelentősége, hogy a Panasonic mennyivel nagyobb múltú cég, Sasmung simán lelépte, mint ahogy sok más gyártót is.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
No offense, de én rájöttem, hogy ha az ember TV-t akar venni, nem szabad fórumot olvasni, be kell menni egy boltba, megnézni több modellt és kiválasztani amelyik tetszik, oszt kész.
Nagy valószínűséggel tök elégedetten fogja használni az ember évekig, ahelyett hogy mindenféle értékeket venne figyelembe és otthon azt nézné, hogy vajon tényleg a legjobb TV-t vette-e, és biztos jó-e a kontraszt és, nem lát-e véletelnül valahol halvány foltokat, meg hogy vajon hány sort jelenít meg ténylegesen a 4K TV.
Ezekkel inkább csak vásárlás utáni bizonytalanságot okoz magának az ember, ahelyett, hogy élvezné az új szerzeményt.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz CosmoBacsika #35992 üzenetére
Ha találsz egy jót olcsón nekem is szólj, mert pont ilyet keresek én is
Amúgy én nagyjából a LG vonalra jutottam ki 55LH630V és 55UH605V a jelenlegi kiszemeltem.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
LG tv-k esetében nekem most nem egyértelmű, hogy a direct led, vagy az edge led a jobb.
Aszongyák, hogy az IPS panel eleve gyengébb feketéjére még rátesz az edge led, vagy ezek már, olyanok, amik tudják szabályozni a ledek fényerősségét?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Így megy ez a mai világban.
Amúgy miért van az, hogy alig találni teszteket /review-kat TV-kről, de még külföldi oldalakon se?
Eddig akármelyik kiszemelt TV-t re kerestem rá, alig találtam bármi cikket róla.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz djculture #35969 üzenetére
Nem a tartósság a fő baj, hanem az ótvar képminőség a filléres panelnak hála, amit sikerül beleszerelniük.
A 10E Ftos kínai okostelefonnak se az a baja, hogy nem bírja ki egy évig, hanem hogy, olcsó, gagyi kijelzőt, meg SoC-ot tesznek bele, szoftverről nem is beszélve.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
LG 6-os széria a Samsung 6-ossal van párban, vagy inkább a Samu 5-ös szériájával?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Az lehet, hogy a Samsung K5500-nak nincs 3.5mm-es jack csatlakozója??
Run&Ride
-
HKorn
veterán
55"-nál már kell az UHD felbontás, ha mondjuk kb 260-270cm-ről nézem, hogy ne lássam a pixeleket, vagy elég lehet az FHD is?
Alábbi táblázat szerint UHD felbontás 220cm-nél érvényesül szóval úgy gondolom 270 cm-ről nem látnám a pixeleket semmiképp, de hátha ti jobban tudjátok
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Samsung UE40EH5000 TV-hez keresek fali konzolt, olyat, ami forgatható és ki-be mozgatható, lényeg, hogy nem áll el nagyon a fal síkjától, de kijjebb lehessen húzni, ha forgatni kell (kb 45 fokot)
Tudtok ilyet javasolni 10K környékén?
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Az mitől van, hogy letöltök egy 720p HD filmet és nem tölti ki a teljes képernyőt, fekete csík van alul és felül is?
Ezek nem 16:9-ben vannak alapból?
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest