- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cölöp
tag
"Ja mégegy: csalódtam, hogy nincs hozzá okostávirányító, utólag beszerezhető."
Pontosítok, nehogy valakit félrevezessek:
A m.o-i Panasonic szerviz ügyfélszolgálat tájékoztatását kértem, hogy az utólag beszerezhető Touch Pad Controller használható-e a cx700-vel, és egyértelműen azt mondták, hogy NEM, mivel szoftveresen kiherélték a pl. a cxe720-hoz képest. Ezt én is meg tudom erősíteni, mert a tájékozódást megelőzően vettem hozzá egyet, és a standby gombon kívül használhatatlan, nem tudom bluetooth-ként párosítani.Szóval a szövegem a következőképp hangzik: csalódtam, hogy a cx700 szoftveresen nem támogatja az okos távirányítót, igazán tehetne annyit a Pana egyik frissítés formájában, hogy aki utólag kívánja meg az okos távirányítót, annak ne kelljen TV-t cserélnie.
-
CZ950
csendes újonc
Akkor a ciripeles lehetseges, hogy szervizes dolog
A vizszintes es fuggoleges savok gyors mozgasnal homogen hatternel eleg nehezen kikuszobolhetok, a hatekonysag a local dimming beallitasoktol (adaptive backlight) es direkt hattervilagitas eseten a zonak szamatol fugg. Lehet meg probalkozni az Intelligent Frame Creation modositasaval, de annak tulzott novelese a szappanopera-effektushoz vezet.
Ja es a CX700 eseten az Ambient Light ki-es bekapcsolasaval jelentosen lehet a fekete szintet befolyasolni.
-
BBéci
legenda
Az UHD szerintem mókusvakítás, még 75 colos méretben is kérdéses a létjogosultsága. 48-50 colosban olyan felesleges, mint férfiakon a mellbimbó. Olvass bele a Samsung topikba, éppen erről van szó. Nem a mellbimbóról, hanem a parasztvakításról.
A felsoroltakból a Samsungot egyből kilőném, egy ligával alacsonyabban focizik, mint a Pana és kettővel, mint a Sony.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Bittorrent topik
- Philips LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest