- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
erik365 #25493 üzenetére
Nem szakember, csak egy báb.
Egyébként megkérdeztem a Samsungot is. Azt mondta a csaj, hogy erre jelenleg nem tud válaszolni, de ha adok egy e-mailt, továbbítja kérdésemet kollégájának és majd jelentkeznek. Szóval a chates munkaerő szakmai tudása hasonló a két cégnél, de én nem is várom el, hogy ők ennél többet tudjanak. Átlagemberek, akik nem ismerik a részleteket; ott megáll a tudásuk, hogy mi a HD fogalma. Azt nem mondom azért, hogy ez jó így. A lényeg, hogy végül releváns választ kapjak.
Most tűkön ülök. (Nem is.) A választ pedig sejtem. -
Dave567
addikt
válasz
erik365 #25438 üzenetére
Hát van is miért szeretni. Ha jól tudom ET50 is ajánlott kategória volt, egyik barátnak ET5 van, ha jól emlékszek, nem rossz, de egy Plazma után ránézni. HÁT....
(#25442) kuyarashi: Drágább is most az eladás, mármint a használté, ez teljesen így van, mert az embereke kihasználják, úgyse fog olyan jó minőséget kapni, de van olyan aki meg is veszi.
Mint PL ÉN sokalltam érte az árat, de tudtam, hogy nem lesz olyan jó minőségem, ezt mindenki maga dönti el.
Választhattam, Samu 50"f6400-as/f6500-as 280000/330000 ft-ért Újonnan vagy Panasonic 50ST50 használtan 240000 ft-ért, ami így is drága volt, gondolhatod melyik győzött, és nálam erőteljesen a pénztárca függőség győzött, na meg a képminőség.(#25443) nightshadow: Ez sajnos így van, nyugovóra tértek. Legalább is Újonnan.
(#25448) fojtviki: Akkor fuss érte!!!!
-
Dave567
addikt
válasz
erik365 #25410 üzenetére
Szívesen!!
Szerintem jól döntöttél!!
Majd nem lett egy ilyenem, csak sajnos kiállított darab volt, és marha drágán is adták az üzletben.(#25412) lukgab: Ha tetszik akkor vedd meg, de én nem ajánlok Lg-t
Arra van más!
(#25411) kucko92: Sok tapasztalat nem hiszem, hogy van, de még szerintem felesleges is.
De a te döntésed, ha kell és tetszik is, akkor vegyél olyat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest