- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megéri az is a 43-as, de nagyon drága, amikor 200 alatt volt az 50"-os.
Amit előtte néztél arról itt van egy teszt a PH-n, amiben magas input lagot mérték, viszont én a 40"-os változatról találtam egy tesztoldalnál az 50 ms-os értéket. Szóval nem egyértelmű, csak egy saját teszteléssel lehetne tisztázni.
Van még kicsit még drágább az előbbinél, még amit játékhoz szoktak használni, de ez Smart3D-s tv, az LG 42LF652V, aminek szintén csak 30-as lagja van, ami fontos tényező a játékhoz. -
Panat inkabb filmezesre javasolnam, bar van akinek nem tunik fel az input lagja, ami magasabb mint a sony-e. Engem zavart, a sony-e hibatlan, sokkal gyorsabb. Filmezesre, teve nezesre tokeletes a panasonic, ha jatek is lesz inkabb a sonyt ajanlanam. Hogy megeri-e? Ezt neked kell eldonteni.
Mire figyeljek? Mivel kapcsolatban kerded?
-
törölt tag
A Panasonic tévék az input lagjuk miatt nem túl jók játékra. Meg úgy tudom, hogy az olcsóbb Pana tévék csak átcímkézett vestel gyártmányok. Ezért az olcsóság úgy az 500-as szériáig. 6-os sorozat és felette az ajánlott a márkától. A Smart 632V-sem a játékra való igazán, én 50 ms-ot találtam róla, ami közepesnek számít, de mások 63-at is írnak, ami lehet hogy sok egy kicsit, inkább az 5-ös alap tévék, mint pl. 42LF561(30 ms), és Samsung-ból a J5100-as típus, ami beleférhet a 100k-ba. W75 az pl. KDL43W755C-t jelenthet, és az 155k körül van.
superg Pont most írta gyeniko, hogy nem kalibráltat már tévéket, hanem beállítja maga. Meg miért is kéne ugyanazt látni, amikor nem egyszerre nézi mindet
?
Danesz94Igen.
-
szg2
újonc
Üdv, közben visszanéztem pár oldalt, ezek jöttek fel
Lg40lf632v
Pana tx40c200eLehet ezekkel játszani? Pana ára túl olcsónak tűnik... vélemény?
W75 micsoda? Én ezzel a kóddal csak egy negyedmilliós tvt láttam, azt meg nem kap a gyermek, még akkor se, ha már akkora, mint én (195)
-
HagaNRG
őstag
Szia!
Egészen nyugodtan vedd a Samsungot.
Nekem olyan van, sőt van H5000-esem is. Én is a W805-ös Sony-n őrlődtem, de akkor az ár eldöntötte a Samsungot.Mikor már otthon lesz, fullra nem fog érdekelni, hogy a Sony jobb-e, vagy sem.
Állítólag a dobozból kiszedett képe jobb a Sonynak, de ennyi, beállítások után (és hidd el, lehet állítgatni rendesen a H6400-at, jobb, de legalábbis egyforma képet tud a két tv.) Ghostolás nincs, led bevilágítás nincs az enyémeken, az avforums.com-on lévő kalibráció pedig segíteni fog a képbeállításokban!
Nem érdemes ennyit őrlődni rajta, nem olyan nagy ügy, hidd el!(majd mindjárt mutatok valamit, csak kell két perc a fotózáshoz
-
törölt tag
Ezeket is érdemes megnézni, 3D-s mind, mert azok a jobbak Panasonic TX-55CS630E + Samsung UE55H6400 + LG 55LF652V
Az LF652V-t láttam most a Metroban 234k-ért adják.Dusee Talán nem véletlenül adnak pocsék adást ott. Sztem jobban járnál a FHD tévékkel. Ha onnan veszel, akkor az LG 49LF632V tűnik jó vételnek(ez most 180k az üzletekben), és a UE48H6400 is ajánlott. Ha kisebbet vennél ezeknél, akkor én az LG 42LF652V-t venném. Input lagban az utolsó a legjobb a játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle
- Napelem
- Renault, Dacia topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Napirajz könyv
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest