- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Hamarosan új TV-t veszek mert nagyon nem vagyok elégedett a jelenlegivel. Viszont ez még legalább fél év.
Jelenlegi tv: LG 43NANO753PR
A problémám az, hogy baromi rossz a hangminőség. És itt nem a tisztaságára gondolok hanem bizonyos effektek és a beszéd hangerő változására.
Néha amikor zene van a filmben akkor baromi hangos a TV, le kell halkítani. De utána baromi halk az emberi beszéd -->rögtön hangosíthatom fel. A robbanások és egyéb effektek szintén néha hangosak néha halkan "jelennek" meg ugyanazon a hangerőn.
Totál 0 a filmélmény.
Tud esetleg valaki segíteni ebben aki hasonló cipőben jár, hogy mit kéne beállítani és hogyan?
Köszönöm előre is
-
Dr. Romano
veterán
Az 1A-es porton is próbálkoztam (a 3db USB-ből a TV-n 2db 0.5-ös, az egyik viszont 1A-es, természetesen ott sem jelent meg.
Nyugi nem ment tönkre semmi, mivel a merevlemezt visszadugdosva a gépre mindennel próbálkoztam folyamatosan exFAT, NTFS még 64GB-ra is partícionáltam a vinyót mert akkora volt a pendrive, de úgy sem reagált ra.
Nyilván itt valami szoftveres korlát lehet a háttérben csak kérdés hogy lehet működésre bírni ha van rá mód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-roller topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- 90-es években voltam gyerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest