- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentium4
senior tag
válasz
Gigabyga #469 üzenetére
erről beszéltem
nem tudom a samsungnál ki tesztelte ezeket a szemüvegeket, de tuti valami vak csávó és ő nem látja hogy vibrál, ez engem is kinyír!
igaz a hogy a passzív(LG) 3D hátránya a felbontás feleződés, de lófaszt se veszel észre belőle, legalább én nem vettem észre minőségromlást, de a samsung az gyilkos egy gép, és ez sajna nem csak az alsó és középkategóriára érvényes, hanem sajnos a csúcskategóriánál is, pedig egy 8000, 9000-es szériás samsung már rohadt drága, de ez a kurva vibrálás ott is van, a samsung ezt ELBASZTA!!P4
-
pentium4
senior tag
-
lorinser
senior tag
válasz
Gigabyga #461 üzenetére
Ennyi pénzért már ez is megfontolandó: [Philips 37pfl6007k]
Andoiddal vagy iOS-el is vezérelhető. -
pentium4
senior tag
válasz
Gigabyga #459 üzenetére
én sony t nem vennék semmiképp se!
én LG t vettem igy msot is amellett fogok voksolni!
a 3D rész szerintem az LG nek jobb, mert az passziv 3D, ez azt takarja hogy itt csak 2 sima lencse van a szemüvegbe nem villog, perzse a 2 lencse külömbözik, és szerintem emiatt szebb is!
a samsung az aktiv 3D, nekem gyakorta 2 perc alatt kibassza a szemem, mert az állandó villodzás a szemüvegbe engem megőrit, brutál szar!! bár kinek mi!
a smart rész azonos, viszont amiért itt az LG nyer az azért van mert nekik van egy mozgásérzékelős távirányitójuk, ami olyan mint az egér a PC-n brutál jó, tök gyorsan lehet gépelni és navigálni! ellentétben a samsungal ami a szar nyilakkal kell le-fel-jobbra balra menni, kibassza az agyad és soha többé nem fogod használni a smart részt, mert csak bonyodalom!
az LG 3D jénél roszabb a betekintési szög mint a samunál nem sokkal de van! többire nemtudok válaszolni!
próbáld ki az LG t mindenképp, főleg a mozgásérzékelős távirányitót!!!!P4
-
idegen lény
addikt
válasz
Gigabyga #379 üzenetére
Mert nem is adnak hozzá, mert egy aktív szemüveg megdobná a TV árát 10-20 ezerrel, míg a passzív LG szemüvegek sokkal olcsóbbak, nincsenek mellékhatásaik, és sokkal élvezhetőbb a 3D, a kép minősége is jobb. Ne dőlj be a Samsung propagandának! Smarttal nincsenek tapasztalataim, de szerintem ne várj túl sokat tőle. Lassú és nehézkes. Egy számítógéppel jobban jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest