- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Olyan tévé kell, ami rendelkezik ethernet csatlakozóval, összekötöd a routert a tévével, a HDD-t rádugod a routerre és akkor elvileg DLNA-n keresztül látni fogod a filmeket, de én a DLNA-t nem erőltetném, elég gáz, én egyszer próbáltam ki, de sok filmet nem vitt, nem látta a felíratot stb.
A legjobban még ma is a médialejátszóval járnál (akár egy sima WDTV Live Streamingel) a tévé mellé, a többi az olyan, mint a kutya vacsorája, kb. minden este el kéne mondanod 10 Szűz Máriát és 20 Miatyánkot, hogy menjen a dolog.
-
Bitpalace
senior tag
Én úgy használom, hogy van egy switcher (router) a szobámba és nekem azon keresztül van megosztva a hálózat (utp kábelen keresztül, de az újabb tv-be már wifi van) a gép a tv és az iptv box között, tehát nekem szükségem volt rá. De így sokkal könnyebb minden mert hálózaton keresztül látják egymást és egy megfelelő média szerver (serviio) használatával élvezetes az egész! Ez minden visz amit csak megosztasz hálózatban és a tv látni fogja. Hihetetlen jó média szerver program annyira, hogy még stream-elni is tudsz, röviden neten keresztül tudsz tv adásokat nézni.
Ha nem wifi-s tv veszel és nem szeretnél kábelezni mert messze van, akkor még mindig lehet a wifis megoldás egy wifi adaptert kell a tv-hez venni és meg van oldva!
üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest