- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
válasz
Milka 78 #38112 üzenetére
Így van!
Én sem tapasztaltam még hasonlót. Az UH7707 képernyőjét áttöröltem már párszor mikroszálas törlővel, de semmit sem látni rajta. Az a tévé vagy tényleg hibás, vagy amit én valószínűbbnek tartok, hogy sztatikus feltöltődés okozza. Az emberi test több ezer voltra is fel tud töltődni, (pláne ahol padlószőnyeg van) amit törlés közben szépen rá lehet vinni a panelre. De ez csak elmélet. Hogy ez a jelenség csak LG tévéknél van, ott bukik meg, hogy más tévékben is használnak LG panelt. Az meg egy hülyeség, hogy az LG valamiféle plexit rak a panel elé.
-
válasz
Milka 78 #37255 üzenetére
Nem kellett volna ebbe a topikba jönnöm, azóta már újraterveztem mindent, kinéztem már a dönthető konzolt, meg a 90 fokos koax toldatot is
Ezt a konzolt néztem, jól gondolom, hogy a 400x400 az a max, amit tud, de tudja a 200x200-at is? Hama 400x400 -
ArthurShelby
addikt
válasz
Milka 78 #37095 üzenetére
Időközben megtaláltam, Magic Mobile Connection a neve.
Ennek van samsung-os megfelelője? (ha igen mi a neve)A wifi direct-nél a tv létrehoz egy másik wifi-t, amire a telefon kapcsolódik?
Ilyenkor mondjuk a telefonomon tudok közben wifi-zni? Vagy a telefon ilyenkor egyszerre 2 wifihez kapcsolódik? 2.4, vagy 5GHz-en kommunikálnak? (a 2.4 elég zsúfolt, ezért lenne jó az 5GHz, illetve esetleg egy ac szabvány támogatás sem lenne hátrány). -
stewe780
őstag
válasz
Milka 78 #35407 üzenetére
Ja bocs ez nem az a fórum, de hátha itt is tudtok segíteni. Kicsit oda vagyok, itt a falfúró kezemben, és nem tudom, hogy mit tegyek, mert ez a konzol-tv páros nem tűnik jónak. Tehát:
Voegels w52070 konzol
kdl-43w805c a tvLan csatit most találtam olyat, ami mellett felmegy a konzol, de gyakorlatilag az összes analóg bemenetet bukom. Scart, composite. Most nem tudom megfúrjam-e a falat, jó lesz-e vagy cseréljem a konzolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest